Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość praca w markecie

Czy jest tu ktos kto pracuje w jakims markecie jako pracownik dzialu?

Polecane posty

Gość praca w markecie

Moge pracowac na jednym z dzialow w markecie real, ktory za chwile bedzie auhanem. Pracowac musialabym w tych charakterze, bo nie moge znaleźć żadnej innej pracy. Nie dokonca mi odpowiada, ale za cos trzeba zyc. Jednak kilka lat temu mialam juz przygode na stanowisku w markecie, popracowalam tam tydzien czasu i zakonczyli wspolprace. Poszlam tam i kazali mi pracowac. Nie wiedzialam co mam robic. Pierwszy raz na takim stanowisku stalam miedzy tymi polkami i glownie poprawialam rzeczy jak ludzie porozwalali, sprzatalam, bo nie potrafilam sobie innego zajecia znaleźć. Nikt mi nic nie wytlumaczy, nie powiedzial czym mam sie zajmowac. A jak pytalam co moge robic kierownika czy innych pracownikow to mowili zebym sama sobie robote znalazla. Jakby to bylo oczywiste co mam robic. Wiadomo, ze taki pracownik zajmuje sie tez cenowka, czy wykladaniem towaru nie wiem czy jeszcze, ale na pewno jest masa innych obowiazkow. O kotrych nikt mnie nie poinformowal, nie wdrozyl w temat. Skad mialam wiedziec co robic? po tygodniu dowiedzialam sie, ze sie nie nadaje i podziekowali mi za wspolprace. Bylam zielona i jestem nadal. Jednak znow musze podjac prace w takim charakterze nie wiem czy trafie na podobnych ludzi z podobnym podejsciem, ze wszystko powinnam z gory wiedziec i nic mi nie wytlumacza. Jesli jest tu jakis pracownik z marketu to prosze napiszcie mi czym przez te 8 godzin sie zajmujecie. Co robicie. Bo chcialabym miec jakies pojecie idac tam. I tym razem się sprawdzić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować