Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koki27

SCENARIUSZ FILMOWY...

Polecane posty

piszemy scenariusz do filmu gdzie można go przesłać aby jakiś producent go zobaczył???

Gość katarzysta rostowska 2
hej jA TEZ chce scenariusz napisac:)wlasnie nie wiem,ale najlepiej nie pisz do wajdy bo to gbur i zarozumialec

mamy tak zajebisty pomysł że chcemy coś pomyśleć o tym żeby to gdzieś poszł

jakbyscie szukali utalentowanego chłopaka w wieku 24 lata,przystojny,elokwentny to mam namiary(jako aktora)pozdrawiam

szczerze to nie wiem,zawsze mozesz na youtube zrealizowac na youtube film,sami sprobujcie nakrecic

tylo nie mow,ze to film w stylu galerianki,bo nie chce takiego czegos w kinach Powinienes napisac do jakiejs wytwórni filmowej lub do reżysera. Jak sie spodoba to kto wie, moze cos z tego bedzie jednak. W polskim Showbiznesie chodzi takie powiedzenie, że u Nas to nawet Tarantino by nie mógł filmu zrobic, bo nie dostałby na niego pieniędzy.... a dlaczego ??? Bo nie skończył żadnej szkoły o kierunku filmowym.... idiotyzm. Ale próbować warto... trzymam kciuki

ale czy to bedzie b. ambitny film?czy cos ala galerianki?

chłopaki zycze powodzenia,szkoda,ze w Polsce przemysł filmowy jest taki hermetyczny i skostniały,juz w stanach byłoby ci łatwiej kariere zrobci niz u nas!!Jesli scenariusz dobry,powinien bronic sie sa,:)pozdrawiam ja mam fajnego aktora jakbyscie chcieli;)pozdro

jakby co ona zna rezysera filmowego i moze on by ten waasz scenariusz podłapał,tylko ten rezyser to chyba b ambitne filmy krecil.pozdrawiam,wiec zapytajcie w wiadomosci do niego o tego rezysera

to chociaz zdradz co to za film dramat?komedia??

dramat , w zasadzie to mamy dwa scenariusze oba są jeszcze nie oszlifowane

nie nie to nie nasz . Mam dobrego kolege co świetnie pisze i ma super pomysły, ale trzeba coś działać a nie szufladkować wszystko.

ten gosciu jest producentem filmowym\ https://www.facebook.com/dan.marco.9 ale nie mow mu,ze wiesz skad masz jego namiar,sama go dobrze nie znam,ale uwazam,ze młodym zdolnym trzeba pomagac.

jak wam sie uda,masz wejsc na watek:)i sie pochwalic:)pozdrawiam musisz pukac do kazdych drzwi,nawet jak cie beda wywalac i musicie wierzyc,ze wam sie uda!!!bez tego nie da rady!

Gość fergere
koki27 odezwij sie

Gość Ixn
Mam w zasadzie pytanie... Ile można zarobić na scenariuszu w usa? wiem że cała masa osób najpierw pyta ile można na tym zarobić, bo może to dobra fucha... Pytam bo szukam osoby która już pisała scenariusze, która technicznie oriętuje się jak to zrobić. Mam tak mi się wydaje dobry pomysł na film akcji, tylko mówiąc że mam pomysł, mam na myśli że mam już realia, motyw, w zasadzie całą historię...Mam też osobę która to może przetłumaczyć na ang. I tu moje pytanie czy gra jest warta świeczki, bo mam całe wyobrażenie na ten temat, kto mógłby zagrać role (do nich warto uderzyć) mam pomysł do których reżyserów uderzyć (którzy kręcili podobne filmy) więc jeżeli gra jest warta świeczki to szukam osoby z wyobraźnią, która chciała by spróbowac napisać niezły scenariusz..