Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna wysoka blondi

Moja lista cech idealnego męża !

Polecane posty

- wierny - o spokojnym, statecznym charakterze, ale nie nudny - spełniający się w życiu zawodowym i zarabiający na tyle, żeby utrzymać rodzinę - uprawiający sport - bez nałogów (alkohol, papierosy, gry komputerowe etc.) - dobry w łóżku z penisem minimum 18 cm - z wyglądu może być średni, najważniejsze, by był zadbany x A jaka jest Wasza lista dziewczyny? :)

Gość jakatotakajak
Ty naprawde serio z ta śliczną wysoką blondi? O matko....gratuluje tupetu. Z takim mniemaniem o sobie nigdy nikogo nie znajdziesz, no chyba,że jakiegos bojka w złotej beemce. Śliczna wysoka blondi......padam ze smiechu.

Tak się składa, że jestem śliczną wysoką blondynką. I co mi zrobisz? :D A znaleźć już znalazłam, mam narzeczonego, a topik założyłam żeby zobaczyć, czy inne kobiety też mają podobne oczekiwania :)

Gość ma byc bogaty
musze miec wszystkie wygody:)

Gość Superman 31
Mam wszystkie te cechy (penis powyżej minimum ale nieznacznie)jest jednak jeden problem,podobają mi się brunetki,przefarbujesz się dla mnie ? :D

Gość Zakrótkowiec
a pierdzenie i dłubanie w nosie ?

a opuszczanie deski i rozrzucanie brudnych skarpet po chałupie może być ??????:D:D:D:D

Gość Zakrótkowiec
porządny facet nie opuszcza nigdy klapy w sroczu

Gość Zakrótkowiec
to ja mam tylko dobry podpunkt o kutasie, reszta odpada

Gość 39_z_kawalkiem
Niby spełniam te skromne warunki w 100%, a żona i tak niezadowolona.

Gość mariano itttaliano z grzebykie
Jestem skarbie dla ciebie idealem! pacz: - zdradzam i rucham wszystko co popadnie, nawet facetow - jestem pierrdolniety - bezrobotny - lubie lezec na kanapie i pic piwsko a nie sportowac sie - pije, pale, gram w wowa - knaga 11cm... ciezko to nazwac knaga - jestem piekny jak swinia krolewska umowimy sie? :classic_cool:

Gość ladna wysoka blondynka
- wierny, uczciwy i szczery - warunek konieczny!!!! - o spokojnym, statecznym charakterze - wazne, ale nie nudny - spełniający się w życiu zawodowym i zarabiający na tyle, żeby utrzymać rodzinę - uprawiający sport - niekoniecznie, ale nie len !!! musi !!! byc pracowity rowniez w domu, a nie lezec z piwem przed tv:O, musi byc na tyle rozgarniety by wiedziec ze ma za soba sprzatac - koniecznie, bezwarunkowo, ofermy odpadaja !!!!! - bez nałogów (papierosy, gry komputerowe !!! ) - dobry w łóżku - dajacy przyjemnosc rowniez kobiecie, nie moze byc egoista w lozku !!!! :O tylko do tego trzeba dojrzec, wiec dojrzaly emocjonalnie - z wyglądu może być średni, najważniejsze, by był zadbany - dokladnie i czysty - bezkonfliktowy, pomocny, troskliwy, opiekunczy, wrazliwy i uczuciowy, inteligentny, kulturalny i delikatny - niearogancji, niewyniosly, niezadufany, niedumny - ktorycznie potrafi tez spojrzec na sieie a nie tylko na innych , niepyszny, niechamowaty, niewulgarny Moj idealny meczyzna ;) :):):):):):)............. i wielu mowilo, ze takim jest, a zaden nawet w polowie taki nie byl :( - nie moze tez klamac !!!!

Gość ladna wysoka blondynka
mialo byc: ktory krytycznie potrafi spojrzec na siebie a nie tylko na innych

Gość finansista_
a do zarabiania na rodzinę, to ile to średnich krajowych wymagasz?