Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gremlin57892

Czy to jest normalne

Polecane posty

Gość gremlin57892

że facet jedzie w delegację z kolezanka i nocuja razem w pokoju? Firma tak wymyśliła, moim zdaniem to przegięcie i się wkurzyłam. On twierdzi, że przesadzam. Przesadzam? Koleżanka nieatrakcyjna, więc seks wykluczam...:o

Gość niedoświadczona chyba
nie przesadzasz....co z tego ze nieatrakcyjna....a moze sie zakochac sie w jej wnętrzu?:) ja bym dmuchala na zimne...

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
ciemno bedzie:D

Gość zatoka świętego Wawrzyńca
a klucz masz?

Gość Niezła firma :D
@niedoświadczona chyba: raczej gość będzie dmuchał i nie "na zimne",ale "gorące"... a właściwie "gorącą" :classic_cool:

Gość gremlin57892
No ja też wolę dmuchac na zimne, poza tym skoro teraz firma wysyła go z jakąs brzydką kolezanką, to może następnym razem wyśle z jakąs super laską? jak dla mnie to niedopuszczalne praktyki i jakiś chory sposób na oszczedność. Zresztą sama jak sobie pomyślę, ze miałabym jechać w delegację i spac w pokoju z jakimś kolegą z pracy...No w życiu!:o W każdym razie wściekłam się, zrobiłam awanturę i uważam, że mam rację. Facet twierdzi, że przesadzam:o

Gość nie ma opcji takiej
zeby firma wysyłając pracowników w delegacje rezerwowała pokoje dwuosobowe pracownikom odmiennej płci robi cie w jajo jak nic !!!

Gość gremlin57892
W każdym razie powiedziałam, że to ma być ostatni raz i na przyszłość jak firma wpadnie na taki pomysł to ma się nie zgodzić. On oczywiście stwierdził, że to wstyd i przecież nie powie "nie", bo dziewczyna jest zazdrosna. A moim zdaniem to jest zupełnie normalna argumentacja. A i jeszcze ta dziewczyna tez ma chłopaka i on nie jest zazdrosny i oczywiście to ja jestem tą, co stwarza problem. Bez sensu to wszystko, jak dla mnie firma jest po prostu śmieszna.

Gość gremlin57892
W jajo nie robi, to jest jakaś mała firemka i on ciągle mają tam takie dziwne pomysły. Zdradzac mnie też nie zdradza, w każdym razie nie z tą dziewczyną. Chodzi mi o zasadę, bo dla mnie to jest jakieś chore. No i zastanawiam się czy rzeczywiście nie przeginam, ale będę się upierać przy swoim, bo wydaje mi się, że mam rację.

Gość nie ma opcji takiej
może to nie firma tak ustaliła a on tak ci to przedstawił na wypadek gdyby .. masz jakąś mozliwość sprawdzić w jego firmir czy tak jest naprawde ?, czy tylko wiesz to co on ci powie ?

Gość gremlin57892
Na 100% firma i nie jest tematem wątku ew. kłamstwo czy zdrada, bo tego jestem akurat pewna:) Jak pisałam, chodzi mi wyłącznie o zasadę, bo po prostu wpienił mnie ten pomysł i chciałabym uniknąc podobnych sytuacji w przyszłości, a póki co facet wmawia mi zaborczość, itp.

Gość gremlin57892
Co byście na moim miejscu zrobili?

Gość gremlin57892
Ja będe się domagac, zeby sam porozmawiał z szefem na ten temat, przecież ja nie będę dzwonić. Problem w tym, ze on uwaza to za zupełnie normalne, bo firma tnie koszty i takie tam. A mnie krew zalewa, bo uważam to za jakiś absurd. Inna sprawa, że wiem, ze nie dośc, że nie porozmawia z szefem to jeszcze mnie opieprzy i się obrazi:o

Gość alwita
a ile nocy maja tam spedzic? i co maja tam zrobic? niby taka mala firma a wysyla az dwie osoby na wyjazd i do tego pare. pierwszy raz o czyms takim slysze. ja to moge sobie wziac z kolezanka wspolny pokoj jak chcemy gdzies wyskoczyc na weekend, ale sluzbowo - obca baba z obcym chlopem w jednym pokoju. widac ten szef ma niezly tupet, ze potrafil w ogole cos takiego zaproponowac. a moze spytal, czy im to nie przeszkadza...ale dla mnie juz to, nie jest do zaakceptowania.

Gość ja pani wasza
firma tak wymyslila hhhaaaaaaaha oj naiwna naiwna wierz sobie wierz