Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam odróżnic

Jak odróżnić miłość od porządania?

Polecane posty

Gość jak mam odróżnic

czasami mi sie wydaje ze jestem w nim zakoachana a czasem wydaje mi sie ze jednak chyba łączy nas głównie seks. Jestesmy razem 2 miesiace

Gość Cypisek****
wyjdzie w praniu :P, :P, :P

Gość jak mam odróżnic
lądujemy w łóżku kilka razy dziennie, jest niesaowita chemia. Mówimy ze kochamy ale czy nie mylimy tego z porządaniem? Mam dni kiedy wydaje mi sie ze kocham a mam takie dni jak dzis ze wydaje mi sie ze nasz zwiazek to głównie sex i ze wszytsko sie wokół niego kręci

Gość jak mam odróżnic
w praniu ?:-( nie chciałabym zeby za kilkamiesiecy okazało sie ze łączył nas tylko seks i ze musimy się rozejść

Gość Cypisek****
lizał ci odbyt?

Gość Tokoo
Parzycie sie jak króliki :-( Fuj!

Gość jak mam odróżnic
czy to jest normlane ze na poczatku zwiazku wszytsko krązy wokół seksu i kochalibysmy się non stop??

Gość kugelcfanciś
z miłości nie kapie po wytrysku w kakałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!

Gość jak mam odróżnic
czy wy tez na pcozatku zwiazku mieliscie takie obawy? Czy miałyście obawy czy wasz partner jest z wami bo was porzada i jest mu z wami dobrze w lózku czy moze to cos więcej?? Czy da się to stwierdzić jak ktos nas traktuje?

Gość jak mam odróżnic
?

Gość ja1234456789
Moze trzeba bylo poczekać z łóżkiem trochę? Kilka miesięcy np, myślę ,że wtedy by nie bylo dylematu.

Gość jak mam odróżnic
czekać kilka miesiecy? My mamy po 30 lat wiec bez przesady:-(

Gość POŻĄDANIA, MŁOCIE!
!!!!!

Gość porada za free
no miłość jest wtedy jak myśli się często o danej osobie ale nie w kategoriach seksu no i jak się tęskni za nią przy rozłące,

Miłość jest wtedy gdy myślisz o nim , kiedy pragniesz jego dobra,przyjemności, radości , szczęścia. Pożądanie jest egoistyczne. Myśli tylko o sobie.

Gość er4t4ewtryhtryhe4rtw
miłosc jest wtedy gdy chcesz dla niego jak najlepiej. gdy jestes w stanie (chociaz wcale nie musisz bo jak kocha to tego nie wymaga) zrezygnowac z czegos dla siebie by było dla niego. jak chcesz jego dobra, bezpieczenstwa, jak troszczysz sie. jak chcesz by jemu bylo lepiej nawet kosztem ciebie. jak jest najwazniejszy i skoczyłabys za nim w ogien.

Gość antykowboj
To chyba dobrze, że się pożądacie nawzajem. Nie martw się, orgazmy i łóżkowe uniesienia nie zniszczą związku. Poza tym nic złego nie robicie. Nie wiem naprawdę czym się martwisz... Chyba za dużo nasłuchałaś się hisotryjek o bakowej miłości, gdzie nie ma w ogóle seksu itd. Wszystko jest ok, uwierz.

Gość antykowboj
Poza tym po 2 miesiącach znajomości raczej miłość nie rozkwitnie. Ale jeśli ty i ta druga osoba rzeczywiście chcecie się zaangażować i szukacie czegoś poważnego to jesteście na dobrej drodze, aby być ze sobą już do końca życia :) Seks zbliża ludzi- nawet nie wiesz jak bardzo :)