Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna kobieta

jestem zalaman nie moge zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość jesienna kobieta

juz od prawie 2 lat moj facet konczy we mnie a ja nie moge zajsc w ciaze. boje cie isc na badania - boje sie dowiedziec ze jestem bezplodna :/ lub on. jedyne co sie zmienilo od tych 2 lat to to ze mam miesiaczki strasznie nie regularne wczesciej mialam jak w zegarku co 28 dni teraz bywa roznie i dlugosc miesiaczek tez jej rozna- lekarka powiedziala ze nie mam sie czym martwic:/ - czy mozliwe jest to ze nie moge zajsc w ciaze bo zaraz po stosunku ide siku i sie umyc ? - chyba to nie ma zadnego znaczenia

Gość euryeuryury
To kiedy robisz siku, to wiesz, zupełnie obojętne bo sperma osiada na ściankach pochwy i co ma dotrzeć przez szyjkę to dotrze, problem bardziej twki w nieregularnym okresie bo oznaczałoby to że i owulacje są w innym czasie więc najlepszy dla ciebie byłby albo monitoring owulacji albo testy owulacyjne. Tak czy tak dobrze porobić podstawowe badania na stężenie hormonów (to naprawdę podstawa w takiej sytuacji) . Zbyt długie cykle są niedobre pod kątem zajścia w ciążę ale i zbyt krótkie takie które są krótsze niż 25 dni.

Gość jesienna kobieta
hmm zalezy czasami 10 min po stosunku czasami 5 ale zaraz po tym sie podmywam wiadomo sperma sie wylewa po jakims czasie - nie przyjemne to jest. wiec tak czy inaczej musze isc na badania :/

Gość zxde
jeśli boicie się iść przebadać to faktycznie dziewczyny z forum ci pomogą. Ogarnij się trochę i pędź do dobrego ginekologa, a nie wypisujesz farmazony. Jeśli w trakcie czytania nie widziałabyś liter to też byś nie szło do okulisty z obawy przed noszeniem okularów?