Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butkaki

Bol zaladka i glowy w ciazy co robic?:(:(

Polecane posty

Gość butkaki

witam od 3 dni mam straszny bol zaladka i do tego strasznie boli mnie glowa :( nie wiem co mam robic objawy nasilaja sie w nocy tak ze nie moge spac :( wiem powinnam isc do lekarza ale mam daleko i szczerze nie mam sily zeby isc okropnie sie czuje :(

Gość butkaki
dodam ze caly czas bralam witaminy specjalne dla kobiet w ciazy z magnezem itp

Gość . . . . . . . . . . . . . .
miałam tak samo i moja gin powiedziała że ból żołądka to przez to bo wszystko w środku się przemieszcza i nawet na 100%już nie byłam pewna czy to żołądek ale cierpiałam też kilka dni:(

Gość butkaki
czy moze za duzo tych witamin ? i dlatego takie objawy :( pierwszy raz w zyciu tak mam nawet w pierwszej ciazy nic takiego nie bylo:( jestem juz tym tak zmeczona ze szok:(

Gość ja jestem w 8 tygodniu
i tak samo mam okropne bóle żołądka :o W nocy się budzę bo boli jak cholera. Lekarz mówił, że to normalne, biorę nospę 2 razy dziennie

a głowa też mnie boli, zmierz sobie cisnienie bo prawdopodobnie będziesz miala niskie. Ja mam bardzo niskie i dlatego mam bóle głowy

Gość butkaki
dziekuje ci bardzo za wiadomosc co polecasz zeby mi przeszlo?? okropnie sie czuje:(

Gość butkaki
co do cisnienia to wlasnie wczoraj mierzylam i mialam za niskie :(

Gość butkaki
czy ta nospa mi pomorze jak wezme??? jesli tak to zaraz wysle meza zeby kupil mi i czy to bezpieczne w 12 tygodniu ciazy?

Na bóle brzucha biorę nospę chociaż nie zawsze pomaga. Na bóle głowy niestety nie pomogę, ja próbuję przeczekać a jak mam już naprawdę niskie ciśnienie to wypijam słabą kawę, mimo że kawy nie lubie ale czasami nie mam wyjścia

Ja biorę nospę od 5 tygodnia, lekarz zalecił kiedy zaczęły się bóle brzucha. Nospa jest bezpieczna w ciązy aczkolwiek uważam, że lepiej nawet zadzwonić do swojego lekarza i zapytać

Gość butkaki
nom tez tak myslalam zeby wypic kawe z mlekiem i moze mi pomorze na ta glowe :(

Gość butkaki
mecze sie juz kilka dni co dziennie mowie ze pojde do lekarza ale nie mam sily nie wiem nawet czy bym doszla :(

to weź tą nospę, jak nie przejdzie to zgłoś się do lekarza

Gość butkaki
HEJ :) wczoraj i dzis wzielam nospe i bole zaladka przeszly jeszcze troche boli mnie glowa ale mam nadzieje ze przejdzie dziekuje za podpowiedz :) Buziaki

Gość poradzcie mi prosze
ja jestem w 8 tygodniu ciąży. Jeszcze kilka dni temu miałam okropne bóle żołądka i też nie mogłam przez to w nocy spac, ale wyniki wsyztskie mam super. Wczoraj głowa tez mnie bolała, a Ciebie pewnie bokli przez niewyspanie, nerwy i zmiany pogody.