Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa23

co powiecie o takim facecie? wejdzcie bo juz nie mam slow :(

Polecane posty

Gość smutnaaaa23

Jak jest impreza i jest pijany, to się zaleca, zaczepia, dotyka itd A jak jest trzezwy to potrafi w ogole się nie odezwać do mnie (kiedy jestesmy np sami w pokoju albo idziemy obok siebie), wstydzi sie mnie czy co? wiem, ze mnie lubi bardzo i pewnie sie mu podobam bo jestem atrakcyjna :(

Gość radyradosław
Każdemu pijanemu wymagania co do parnerki do seksu spadają, a libido rośnie. Wcale możesz mu się nie podobać na trzeźwo. Ale nieśmiały też może być, jak wypije to się z nim prześpij, a rano to już się dogadacie.

mam podobny problem. wiem, że na pewno mu się bardzo podobam. powiedział mi to i na trzeźwo i po pijaku. jednak w stanie nietrzeźwości jest znacznie bardziej otwarty. i nie hcodzi mi o sex. ale po prostu o wyznania, rozmowę :/

Gość smutnaaaa23
to chyba niesmialosc, prawda? co na to poradzic? mam go gdzies pierwsza zaprosic? nie jestem chyba na tyle odwazna :O

Gość smutnaaaa23
to chyba niesmialosc? jak na to poradzic, mam go sama zaprosic gdzies? nie jestem chyba na tyle odwazna :O

Gość Vevocholevo
Nic podobasz mu się na trzeźwo. I nie wmawiaj sobie, że jest nieśmiały. Nie mówię tego bezpodstawnie- przekonałam się na własnej skórze. Jak się facetowi podoba kobieta to się skicha, żeby się z nią umówić, i żaden alkohol mu do tego nie potrzebny. Włącza mu się love po pijaku. Najlepiej jak będzie pijany to go odpychaj. Może włączy mu się ambicja by na trzeźwo do sprawy podejść.

Gość smutnaaaa23
no wlasnie to nie jest takie proste, bo ten facet kiedys startowal do mnie, ale ja go splawilam ;O

Gość ggedggy
No to masz czego chcialas

Gość smutnaaaa23
myslicie ze jesli po alkoholu sie do mnie klei, to nadal cos do mnie moze czuc, ale na trzezwo sie boi ze znowu go splawie?