Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez doswiadczeniahtthyth

jak poderwac/zwrocic uwage kolego??

Polecane posty

Fecieci!!i dzieczyny zresztą tez. co zrobic zeby kolega zwrocił uwage na moja skromna osobe?? mysle ze lubi mnie ale niestety on podoba mi sie coraz bardziej i nie wiem co z tym fartem zrobić. chciałabym go poderwac ale nie mam doswiadczenia w tych sprawach...staram sie byc pewna siebie na luzie ale czasem mam gorszy dzien i nie wydukam z siebie ani słowa ;/

Gość gón
szepnij mu na ucho

nie jestem z nim na takim etapie znajomości zeby mu cokolwiek szeptać ;p

Gość gón
to napisz mu sms'a żeby wpadł do ciebie bo masz mokrą szparkę

Gość to ja proponuje
moze za posrednictwem jakiejs kolezanki lub kolegi. czasami inaczej sie nie da. mysle, ze wielu facetow ceni takie dziewczyny. moze on sie wstydzi tez?

takie znaczy jakie?za posrednictewm odpada bo to kolega z pracy i nie znam tam nikogo na tyle zeby sie zwieżać i radzić..Chodzi o to ze nie wiem czy mam za nim latać, podchodzic przy kazdej możliwej okazjii czy co? czasem rozmawiamy ale niestety rzadko jest jak bo nie pracujemy obok siebie.. tyle co na przerwie i przed praca jest mozliwość tylko wtedy znowu mam wrazenie ze to nie jest naturalne z mojej strony . Nie chce wyjść na narzucającą sie desperatke...

on jest bardzo pewny siebie wiec chyba sie nie wstydzi. czasem podejdzie, zapyta co tam u mnie..

Gość to ja proponuje
on nie wykazuje zadnego zainteresowania? wiesz, chyba wiekszosc z nas ma lub miala takie problemy. musisz sie przelamac i rozmawiac z nim, usmiechac sie. albo mu sie spodobasz albo nie. ale wtedy nie zaluj, bo byscie sie i tak nie dogadali na sile i znajdziesz kogos lepszego w takim wypadku. ale zycze Ci powodzenia.

kilka razy wydawało mi sie ze moze jest jakies zainteresowanie ale wiesz ja nie umiem ocenić obiektywnie.. no i własnie wydaje mi sie ze najlepiej po kolezensku do nigo podchodzić , nic na siłe.. moze wtedy cos z tego wyjdzie