Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELI920

Walka o Dziecko z byla Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ELI920

Hej Dziewczyny moze wy bedziecie mi w stanie Pomoc cos doradzic Otoz moj chlopak ma corke a jego ex zona utrudnia mu kontakty z dzieckiem jak tylko moze ma on zasadzone 3 weekendy w miesiacu przez sad ale i ona od tego potrafi znalesc wykresty sa ciagle klotnie wmawia dziecko ze tatus niema czasu sie z nia spotykac gdzie On probuje jak tylko moze np. w weekend ktory ma ja odebrac pisze dzwoni do niej caly dzien czy moze zabrac dziecko a On nic zero kontaktu po 20 przewaznie dostaje sms ze taki z niego ojciec nawet po dziecko nie przyjechal a pod domem stal z pol godziny ! jak juz po duzej walce daje mu corke przyjezdza ona do nas brudna , smierdzaca w zaduzych ubraniach ze od razu trzeba myc dziecko i przebierac ... Poprostu ta kobieta niedba o siebie a co dopiero o dziecko nie chodzi tez o pieniadze bo je tez ma , na gardzie bylismy (bo mieszkamy w irlandi ) oni nic nie moga zrobic moga tylko odnotowac ze takie zgloszenie BYLO. Niewiem co mam robic gdzie szukac pomocy aby ta wariatka sie ogarnela i zaczela normlanie sie zachoywwac ... moze ktos mial podobna sytuacje i jakos z niej wyszedl Bardzo prosze o normlane odpowiedzi

Gość do autorki....
a przez jaki sad jest zasądzone wiedzenie z dzieckiem? Jak przez polski to wystąpić trzeba do sądu irlandzkiego o stwierdzenie wkolaności wyroku. z takim tytułem wykonawczym zgłaszasz sie do ich "komornika" który wykonuje taki nakaz. polega to na asyscie przy odebraniu dziecka dowidzeń, a jak matka się nie zgadza to na odebraniu siłą. brzmi drastycznie - wiem, ale czasem to jedyny sposób zeby tamta matka się troche opanowała i może następnym razem "wyda"oju dziecko na widzenie już normalnie

Gość EWELACYKTÓRAODMIENIŁ
zycze ci by ten dzieciak uprzykszyl ci zycie, na co ci facet z dzieciakie,niestac cie na wolnego bez bahora!!!!

Gość ELI920
Wyrok jest wydany przez sa irlandzki a co za roznica Z dzieckiem czy bez wazne ze facet jest dobry i odpowiedzialny i ze sie kochamy ! a to dziecko jest bardzo madre i napewno nie uprzyrzy mi zycia :)