Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nightxxtime

pomoc psychologa dla 16 llatki

Polecane posty

Gość nightxxtime

Sprawa wygląda tak. Mam 16 lat i ogromny problem z chłopakiem. Cała sytuacja ciągnie się już prawie rok i nie potrafię sobie z nią poradzić. Jest bardzo skomplikowana i związana również z moją byłą najlepszą przyjaciółką. Wiem, że już dawno powinnam zapomnieć, ja jednak nie potrafię, ciągle rozpamiętuje i w ten sposób niszczę sama siebie. Najgorsze jest to, że nie potrafię się skupić na nauce. Czasami jest lepiej, czasami gorzej, mimo wszystko ten problem ciągle istnieje i wcale się nie zmniejsza. Wręcz przeciwnie, bo zaczynam rozumieć, że problem tak naprawdę tkwi we mnie i sama sobie go stwarzam. Straciłam już nadzieję, że poradzę sobie z tym sama. Czy uważacie, że pomoc psychologa w takiej sytuacji byłaby dla mnie dobrym pomysłem? Nie wiem już co mam robić, chciałabym po prostu przestać się zamartwiać.

Jeśli nie umiesz sobie sama poradzić z problemem to jak najbardziej możesz zaczerpnąć porady psychologa.jeśli chcesz to możesz napisać na mojego maila: teqi-teqi@wp.pl.Pracuję z dziećmi i młodzieżą.Mogę pomóc.

Gość nie ma dobrych paychologuf
karzdy odwala swoje robote tylko od a do b jak masz problem c to SZKODA TWOJEGO CENNEGO CZASU