Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa trzy ...

Czy mężczyzna bijący żonę może się zmienić ?

Polecane posty

Gość raz dwa trzy ...

Czy znacie takie przypadki ? czy jeśli ktoś stosował przemoc a potem na rok czy dłużej się uspokoił to moze juz nigdy tego nie robić lub robic bardzo sporadycznie ? w jakich sytuacjach to moze znowu sie nasilic ?

Gość przsxfvr
wez lepiej odejdz od niego ile razy juz dostalas ?

Gość muchacece
Jesli uderzyl raz,uderzy kazdy kolejny.Szkoda,ze te naiwne kobiety,wierza w zmiany i tkwia w tym.

Gość przsxfvr
kurde zal mi takich kobiet one naprawde mysla ze taki ktos sie zmieni

Gość prawictwo pospolite141
mi nie żal .. NA swiecie jest mezczyzn nikt ich nie zmuszał do chodzenia z damskim bokserem

nie ma szans,jak uderzy raz to trzeba albo szybko uciekac albo go szybko wyrzucic

Gość raz dwa trzy ...
no więc dlaczego przestał ?

Gość belgijska biala
bo na razie nie czuje potrzeby wyładowania sie na tobie 😴

Gość Feministka nad Feminstki
Precz z biciem żon! Precz z facetami! I precz z żonami, bo brak facetów = brak żon! Precz z rodziną i innymi antykobiecymi instytucjami! Kobiety, walczcie o swoje prawa! Oddawajcie swoim chłopom atrybuty swojego poddaństwa (np. wałki, mopy i szczotki do kibla), waląc ich prosto w parszywe RYJE, aż krew poleci! A potem KOPA W DUPSKO i za próg! Na zawsze! Bez zmiłowania!

Gość raz dwa trzy ...
a jakieś poważne wypowiedzi ?

Gość Bejbi$
Nie może się zmienić, jest damskim bokserem i tyle. Co na miesiąc, dwa, przestał Cię bić i sądzisz, że się zmieni? Nie łudź się, przykro mi.

Gość radoslaw5//
a tak swoja droga to jakim trzeba byc skurwysynem zeby zlosc wyladowywac na swojej kobiecie

Gość raz dwa trzy ...
czemu wcześniej to robił ?

Gość raz dwa trzy ...
dlaczego w ogóle mężczyzna robi coś takiego ?

Gość głupia pindo
przestań się łudzić, że cię więcej nie trzaśnie :D trzaśnie, trzaśnie....tylko znajdzie dobry powód :D a propos: co było powodem ostatniego strzału jaki dostałaś od kochasia?

Gość raz dwa trzy ...
czy coś takiego może się z czasem nasilić ? czy pozostanie na takim samym poziomie ? z jakich powodów moze sie nasilic ?

Gość Moja siostra byla bita
przez meza.Pierwszy raz jak dostala to za to ze nie taka zupe ugotowala jak on chcial.Potem juz ja bil profilaktycznie.Nie skarżyła sie na nigo nigdy i szczerze nikt z rodziny nie zauważył ze ja bije (ukrywala to).Jak byla w 9 miesiacu ciazy wtedy sie wydalo bo ja pobil i ona przyjechala do rodzicow z płaczem.Rodzice prosili,blagali zeby go zostawila ale ona nie chciala.Jak urodzila to przez kilka lat byl spokoj tak myslimy bo nic nie bylo widac ani sie nie skarzyla.Jak jej syn skonczyl 10 lat to dostala taki wpierdol ze w szpitalu wyladowala bo cytuje kawy nie zrobila a poszla do sasiadki :D to bylo tlumaczenie mojego szwagra.Nasz ojciec nie wytrzymal poszedl do niego do roboty i wstydu mu narobil mowiac przy jego kolegach z pracy ze nie spodziewal sie takiego ziecia co bedzie bil jego corke .No coz chyba przynioslo efekt bo minelo 12 lat a siostra nie dostala od niego. Chociaz ja wiem ze on ja pobije jeszcze nie raz bo on to psychol jak chuj

ja to w ogóle nie wiem jak można dać się komukolwiek uderzyć:O