Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sprawie Katarzyny W

Feministki bronią Katarzyny W!!

Polecane posty

Zuzanna mam wrazenie, ze masz trudnosci z odroznieniem dobra od zla i to mnie martwi :O Wyobraz sobie, ze istnieje cos takiego jak jasna strona ksiezyca i cos takiego jak ciemna strona ksiezyca. No wiec Kasia i inne osoby, ktore zabily czlowieka - znajduja sie po ciemnej stronie ksiezyca, a osoby, ktore slusznie domagaja sie sprawiedliwosci - znajduja sie po jasnej stronie ksiezyca. Na tym polega elementarna umiejetnosc odroznienia dobra od zla, ktora cechuje ludzi cywilizowanych:)

Gość Czarny Rycerz
Katarzynie W. należy się kara śmierci przez powieszenie według mojego osobistego kodeksu karnego. Zabiła istotę całkowicie bezbronną, która nie mogła się bronić ani prosić o litość.

Gość Zuzanna Amelia & 10
Ifka - ale nikt tego faktu nie zmienia. Ja od poczatku tego topa probowalam sie wczuc w jej sytuacje i znalezc odpowiedz dlaczego to zrobila. Teraz juz wiem. Majac dookola siebie takich ludzi jak widac bylo niektore wypowiedzi w tym topie to po prostu nie moglo byc inaczej. A ze to tylko ona za to odpowie to tez wiemy obydwie.

jak kobieta chce aborcji to twierdzicie że to TYLKO JEJ sprawa, ale jeżeli chodzi o dziecko to już sprawa wszystkich - co za hipokryzja x dokładnie...

Zuza powiedz czego być oczekiwała/chciała tak naprawdę???

Gość Ildefon Gauczynski
jak się chce znaleźć usprawiedliwienie, to zawsze się znajdzie. np. "zabiłem sąsiada, bo.. za głośno chrapał za ścianą używał wiertarki gdy spałem urządzał głośne imprezy bzykał mi żonę wkurwiłem się, zabiłem" 1 jeśli chodzi o kwestię waśniewskiej i madzi to rzygam już tym tematem i wali mnie czy katarzyna pójdzie siedzieć do lochu czy wyjedzie na antypody. niech tylko wypierdala daleko, żeby przestali o niej gadać :o

Gość Zuzanna Amelia & 10
Amciak -przejrzyj sie kiedys w lustrze. ty sie naprawde od niej niczym nie roznisz.

Gość Czarny Rycerz
Aborcja jest taką samą zbrodnią jak zbrodnia Katarzyny W.

Gość Zuzanna Amelia & 10
Ifka - za dlugo by o tym pisac a i tak jest to niewykonalne.

Zuzanna: ok, przejrze sie, ale to nie ja siedze w areszcie z zarzutami o zabojstwo;)

Gość gbfbgbfgtb
i co wy pierdolicie? 22/23 lata to już nie taka "zahukana", rozumiem jakby miała 14 czy 15 ale nie kurwa ponad 20 - dorosłe babsko i tyle, albo jeszcze żeby to było dziecko z gwałtu , ale tak to ona i tylko ona jest winna, bo miała inne wyjście, a nawet kilka, i jak nie miała wsparcia? z tego co było widać jej matka uwielbiała małą, mogła chociażby jej zostawić córkę, babcia na pewno nie pozwoliłaby jej oddać

Gość Zuzanna Amelia & 10
Orange - ja nie szukam usprawiedliwienia. Ja probuje wyjasnic mechanizm. Znajac mechanizm mozna pomyslec czy da sie zapobiec nastepnej takiej tragedii.

Gość Ildefon Gauczynski
ie wiem jakich mechanizmów chcesz się doszukać u ewidentnej socjopatki 1 powinnaś wiedzieć, że tu działa tylko jeden mechanizm: "wszystko i wszystkich mam w dupie, przejadę do celu nawet po trupie"

Gość nie ma dla niej litości
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/katarzyna-wasniewska-zamordowaa-madzie-z-zimna-krwia-to-byla-zemsta-za-zdrady-bartka_300352.html Czytaliście to? Ona nie zrobiła tego z braku wsparcia tylko z ZEMSTY! W dodatku planowała to od dawna, nie mam wątpliwości że ktoś taki musi mieć psychopatyczne zapędy i na litość nie zasługuje :O

Gość Zuzanna Amelia & 10
Orange - ty tez sie niczym od niej nie roznisz.

Gość dziecko mozna przeciez
zostawic w szpitalu, oddac do adopcji ze wskazaniem albo calkiem anonimowo zostawic w oknie zycia :o mogla potem wyjechac daleko i od wszystkiego sie odciac. ale wolala zabic bezbronne dziecko...

Gość Malutka333777
,,Czarny Rycerz Aborcja jest taką samą zbrodnią jak zbrodnia Katarzyny W." Dobrze napisane.

Gość nie ma dla niej litości
Nie porównuj mnie do psychopatki, może ty się z nią utożsamiasz, ale nie projektuj swoich chorych zapędów na wszystkich.

Gość Ildefon Gauczynski
jeszcze napisz, że pragnę zemsty krwi, albo czegoś tam, pośmieję się chętnie, chociaż generalnie nie jest mi do śmiechu wiedząc, że po świecie chodzą takie typy jak ty zuzanno i waśniewska, które zabicie dziecka uważają za normę

Gość tak tylko że jakby same córki
urodziły nieślubne dzieci to sami zmuszalibyście je do aborcji albo sami zabili dziecko własnymi rękami(ten tekst pisze głównie do panów bo tylko ich na to stać).

Gość Zuzanna Amelia & 10
No nic ludzie. Wystarczy tego pisania. Czytajac waswiem , ze gdzies tam w jakims domu czeka kolejna Katarzyna. Czeka, zyje i gromadzi nienawisc do nastepnej Madzi. Nienawisc ktora tacy jak WY w niej rozpalacie i podsycacie. Jak myslicie jak wiele czasu potrzeba Wam aby popchnac nastepna Katarzyna do zabicia nastepnej Madzi ?

Gość ta znowu piertolii
idiotko, idąc twoim tokiem myślenia to wiele zabójstw można usprawiedliwić "napiętnowaniem społeczeństwa", jeżeli np. jakaś kobieta dla której opinia jest ważna i ma już męża i dzieci była w przeszłości prostytutką (o czym nikt nie wie) i ktoś zaczyna ją szantażować tym faktem lub twierdzi że to rozpowie, to też powinna tą osobę zabić? bo przecież nie wytrzyma "napiętnowania" po ujawnieniu takiej rzeczy !!! to mogłoby nawet w najgorszym wypadku zniszczyć jej rodzinę, ale co z tego? "napiętnowanie" społeczeństwa nie jest żadnym arumentem, pomyśl zanim coś napiszesz

Ja od poczatku tego topa probowalam sie wczuc w jej sytuacje i znalezc odpowiedz dlaczego to zrobila. Teraz juz wiem. x ja pierd. zuza wznosi sie na wyzyny :-)

Gość Zuzanna Amelia & 11
23:17 [zgłoś do usunięcia] ta znowu piertolii idiotko, /.../ co z tego? "napiętnowanie" społeczeństwa nie jest żadnym arumentem, pomyśl zanim coś napiszesz ­ W takim razie nie pozostaje nic innego jak czekac bo to juz tylko kwestia czasu kiedy zobaczymy kolejna Katarzyne i kolejna Madzie.

Gość gfghjkhgf
plotki czy paplanie sąsiadek to gówno, a nie żadne piętnowanie, chyba nie wiesz co to znaczy :O