Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleepy today...

senność niskie ciśnienie LEKI

Polecane posty

Gość sleepy today...

Hej, od dwóch miesięcy mam niskie ciśnienie. 85/55 to norma. jestem przez to cholernie śpiąca i nie mogę się na niczym skoncentrować. w wolne dni śpię po 12 h dziennie, ale tez kiepsko pomaga. jednak zbliża mi sie sesja i nie moge jej zawalic. a jak tu sie uczyc, gdy łózko kusi? zdarzyło mi sie omdleć, byłam u lekarza. nie przepisał mi zadnych leków. mam jedynie ćwiczyc, pić duzo wody i przebywac na świeżym powietrzu. wszystko to robie całe swoje zycie, ale w ogóle mi to nie pomaga.

Gość jedzenie_ma_znaczenie
jesteś może też niedotleniona ? polecam zwiększyć spożycie surowych warzyw i owoców do 51 - 60% w każdym posiłku, a do picia oprócz wody świeże soki z marchewki, buraka i jabłka oraz zielone szejki z blendera : 60% słodkich owoców (gruszki, banany, jabłka) + 40% zielenin (natka pietruszki, sałata, brokuł, kapusta włoska, kiełki lucerny itp.) * szkl. wody mineralnej) Ograniczyć spożycie fasfoodów, pizzy, mleka, żółtego sera, wędlin, białej mąki .......

Gość Ja wiem kto tutaj jest poj....
Jak to jest możliwe, zapytacie? Przecież medycyna to wielkie ogólnoświatowe dobro. Skąd, więc taki wniosek, że kiedy lekarze strajkują to ludzie mają się lepiej? Cóż wynika to z badań i statystyk. Niestety przytoczyć muszę statystyki amerykańskie, bo u nas nie ujawni się za nic w świecie liczby zgonów spowodowanych błędem lekarzy, reakcją na leki czy zbędnymi zabiegami chirurgicznymi. Lekarz na lekarza ręki nie podniesie i krzywdy mu zrobić nie da, to przecież wiemy wszyscy z codziennych obserwacji. A więc w USA, w roku 2001 śmiertelności wynosiła prawie 800 000 osób. I z roku na rok ta liczba rośnie. Jeśli jednak lekarze strajkują to śmiertelność spada nawet o 35%. Ktoś może mi zarzucić, że jestem przeciwko lekarzom. W żadnym razie. Jestem za ostrożnością i wiedzą. Jestem za podejściem indywidualnym. Jestem przeciw standardowemu traktowaniu każdej choroby, wrzucaniu każdego pacjenta do jednego worka, z napisem „rak- to dajemy chemię, „grzybica to dajemy antybiotyk i następny proszę.

Gość sleepy today...
Jestem dotleniona. Prowadzę aktywny tryb życia, ale ostatnio nie mam siły.