Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda8080

erytrocyty w moczu w 11 tyg ciązy-martwię się

Polecane posty

dziewczyny zrobiłam dzisiaj badania i bo jutro wizyta i wyszło mi w moczu 20-30 erytrocytów w moczu przy normie do 5 :( jestem załamana, miał ktoś tak?

Gość eee, nie bój żaby
mój gin jak mi wykryli toto w moczu się pytał, czy nie zauważyłam plamienia jakiegoś, ale ja byłam już na finiszu, jak te się pojawiły, co ciekawe, było ich sporo, a plamienia, ani krwawienia nie było. Przecież zauważyłabym. Zrobili mi usg wszystkiego dosłownie, wątroby, nerek, pęcherza moczowego, żołądka, no generalnie jama brzuszna cała była obejrzana i nie znaleźli nic, powtórka badań moczu zlecona i .... zero erytrocytów. Powtórz badania moczu i jak nadal będą, to wtedy gin powinien cię skierować gdzieś na jakieś konsultacje. To się zdarza w ciąży.

Gość ciężarnaaaaa
Ja jestem w 32 tygodniu ciąży i właśnie wyszłam ze szpitala bo też miałam erytrocyty w moczu tylko że u mnie było ich ponad 41 tysięcy aż miałam krwiomocz. Zastanów sie czy nigdzie nie zmarzlas bo erytrocyty w moczu zazwyczaj pojawiają sie przy infekcji lub przeziębieniu dróg moczowych/pecherza/nerek. Zwłaszcza że nie jest ich aż tak strasznie dużo.

ide dzisiaj na wizytę do ginekologa. Ale jak przeczytałam ze to może być nawet rak pęcherza to aż mi słabo