Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incredibes

co facet myśli o tym?co ja mam myśleć?

Polecane posty

Gość incredibes

witajcie, poznalam faceta, spotkalismy sie kilka razy. Powiedział mi, że jest rozwiedziony. Wszystko ok, ostatnio rzadko sie widujemy czy dzwonimy, w weekend nie moglsmy sie spotkac, tylko w niedziele wieczorem po pracy sie odezwał na 1 z portali społecznościowych. W trakcie klikania napisal, ze idzie spać, bo jest padnięty i ze słucha na dobranoc piosenke Guns 'N Roses November rain- to jest ta http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE , niby znam piosenke, ale przejrzałam teledysk jeszcze raz i nie wiem co myśleć? czy on nadal myśli o swojej byłej?jak myslicie? nie wiem co dalej, od niedzieli sa tylko jakieś zdawkowe smsy. Niech mi kotś cos poradzi, bo ja nie wiem już..

Gość grrryyyy
solówka Slasha przed kościołem, kocham to normalnie :D

Gość incredibes
ale co z zachowaiem faceta? czy on mi chciał przekazać, ze jeszce mysli o niej?

Gość lmkjuhnby
Moim zdaniem nadinterpretujesz.

Gość incredibes
czyli, że wmawiam sobie, że ten teledysk , ten kościół, ślub? Bożee.. chciałabym, żeby tylko muzyka mu sie podobała, a nie tak jak myśle, że on myśli o niej wciąż..

Gość lmkjuhnby
Spytaj jego. Powiedz, że tak Ci się skojarzyła ta piosenka i zastanawiasz się, czy słuchając jej myślał o swojej byłej. Sama możesz się zastanawiać bez końca i nic z tego nie wyniknie.

Gość madi123
ale ludzie sobie problemy wymyślają

Gość incredibes
a co Wy pomyślelibyście? napisal mi jeszce ,że słucha, bo tak go naszło dziś- wtedy w niedzielę i wie, ze to smutna piosenka. Może tylko miał ochotę sobie posłchać i porozkoszować się muzyką Guns N roses, tylko dlaczego od niedzieli nasz kontat słabnie?

Gość incredibes
a co Wy pomyślelibyście? napisał mi jeszce wtedy, ze ma ochotę posłuchać tej muzyi i ,że wie, że to smutne jest... może miał ochotę na muzykę taką akurat, tylko mnasz kontakt od niedzeli jest taki "słaby"...

Gość incredibes
sory myslalam, ze sie nie wkleiło

Gość incredibles
napisze mi ktos jeszcze cos....

Gość klhj
przewrazliwiona jestes na maxa

Gość ixyyyyyyyyyyy
a nie pomyslalas, ze facet ma tez swoje zycie i sprawy? spotkaliscie sie kilka razy a ty oczekujesz jakiegos codziennego glebokiego zaangazowania :o

Gość incredibles
spotkalismy sie kilkanasie razy, w tym kilka razy nocowalam u niego. znamy sie od wrzesnia, wiec to nie jest taka swieza znajomosc.