Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiggg

Seks nie z miłości...

Polecane posty

Gość tfu
a jeśli się nie ma ukochanego, a dostalybyscie propozycje nie skorzystalybyscie? zwlaszcza od naprawde fajnego faceta?

W moim przypadku(jesli do mnie było pytanie) seks był z facetem poznanym w klubie. Pojechalismy do hotelu- on miał 2 spusty, a ja musiałam symulować...

W moim przypadku była obca laska,którą wziąłem na stopa jak wracałem od kochanki. Wylądowaliśmy w przydrożnym motelu.

Gość poprostu to lubie
ja powiem na swoim przykładnie ze oboje sie staramy i oboje mówimy cobie na co mamy ochote i jeśli chodzi o to to jest super i powiem jeszcze ze to ona zawsze dzwoni ze chce sie spotkać ja próbowałem z tym skonczyć bo cięzko jest się z kimś na poważnie związać gdy się jest w takim układzie więc nie zawsze to dla faceta jest lepiej.

Gość poprostu to lubie
wieć moze dlatego tak podchodzisz do tego ja my spotykamy sie dwa lata juz i mówimy co chcemy robic i nikt nic nie udaje. i nie zgadzam sie ze zawsze facet ma z tego większą korzyść bo ja chcialem z tym skonczyć bo zle mi z tym ze nie mogą sobie kogoś i być w normalnym związku ale ona minie ciągle kusi. i to ona zawsze dzwoni kiedy ma ochotę.

Nie wiem czy bym skorzystała. Trudno powiedzieć. Nie chce się zarzekać bo kiedyś w życiu taki seks by mi nie przyszedł do głowy a jednak wystarczyły niemal 3 lata samotności bym złamała tę zasadę. Tak więc nie ma się co zarzekać.

Gość poprostu to lubie
sory ze sie powtarzam ale nie wyświetliło mi od razu mojego postu :)

W moim przypadku była obca laska,którą wziąłem na stopa jak wracałem od kochanki. Wylądowaliśmy w przydrożnym motelu.

A ja nie mam takich zasad. Jak jestem wolna, to jestem wolna. Nie poszłabym do łóżka z żonatym, ani nie zdradziłabym partnera- to moje zasady. Więc gdybym była wolna i miała ochotę na tego faceta, to na pewno bym się zgodziła.

Gość katiggg
bo ja np tez troche wstydze się swojego ciała... nie jestem gruba, ale też nie jakas mega szczupła i co nieco mam... nie wiem, moze to kwestia przyzwyczajenia, ale ukochany pokochalby cie taka jaka jestes, a taki facet? zwlaszcza ze wiem, ze bede go jeszcze widywac...

Gość poprostu to lubie
chyba tylko pociąg seksualny. nie powiedział bym ze to moja kochanka bo nie mam nikogo, nikogo nie zdradzam a pozatym to dziwnie brzmi ze oboje mamy po 23 lata ja mam kochankę :P

Nie musisz się przede mną tłumaczyć.:) Nie osądzam obcych ludzi.:) A moje zasady, to moje zasady. Ktoś moze mieć inne.:) Czyli masz taka koleżankę do seksu:)

Gość poprostu to lubie
Tylko nie mozesz tak podchodzić do sowjego ciała bo facet i tak widzi jak wyglądasz i czego moze spodziewać sie pod ubraniem, to nie powinien byc problem

Gość poprostu to lubie
mozna tak to nazwać ale i ona ma kolegę do seksu. to nie jest tak ze ona jest jakaś naiwna albo głupia poprostu tak wyszło i tak nam pasuje. nie przeszkadza mi ze ktoś mnie ocenia w sumie pisanie ta takim forum to zgoda na to zeby inni cię oceniali :)

Laska z którą wylądowałem w motelu zadziałała na mnie jak magnez. Gdy jechaliśmy czułem,że muszę ją mieć,chociaż 2 godz.wstecz bzykałem się z kochanką

Gość poprostu to lubie
To oceń mnie według swoich poglądów :)

Gość poprostu to lubie
tak

To było silniejsze niż rozsądek. Jak była pod prysznicem,to ja czekałem napalony jak małolat i myślałem w jakiej pozycji ją brać

Gość Czarek 40
Sex nie z milosci ? Kazdy pragnie sexu.Poznajesz partnerke ,to najpierw podoba Ci sie jej postac , charakter a z czasem przy obopolnej aprobacie dochodzi do zblizenia .Fajnie jest w kazdym wieku.Najlepiej jak sie jest mlodym .Ja mam 40pare lat.Jestem pogodnym facetem.Zawsze mialem ochote na sex. Moja partnerka nie ma na to czesto ochoty.A co jest fajniejszego jak zapach kobiety ,dotyk kobiecego nagiego ciala .Zawsze bylem wierny ale jak dlugo mozna sie powstrzymywac od tego co pociaga tak mocno .Nie jestem zaden Frick .Wiem tylko ze w zyciu sex jest bardzo wazny .Masz go -nie myslisz o zdradzie i jestes wierny .Brakuje Ci go i nie ma widokow na poprawe , przekraczasz granice i chcesz to zmienic Dlaczego ludzie nie moga sie dobrac w zyciu na 100% ,Dlaczego po paru latach pociag do parrtnera zanika . Ja moja partnerke kocham ale cz ona mnie rowniez ???: Dlaczego mam z nia za malo sexu ,czulosci Ja go mam w nadmiarze za nas dwoje . Pomocy ,potrzebuje kogos , potrzebuje Ciebie , chce Ci dac siebie i piescic Cie (interesuja mnie Panie w wieku 25/35lat ).Zdecydowalem sie ... Druga polowa czerwca.Lece do Warszawy .Moze spotkam Cie na swojej drodze , a Ty mnie ...................

Gość wycieczka bez majtek
ja nie wiem co bede w lutym robila, a ty o czerwiec pytasz??:O

Gość Czarek 40
Moze z lutego przejdziemy do czerwca ????

Gość mysz_polna
Kiedys uprawialam seks bez milosci z czysto egoistycznych powodow ale z jednym facetem i tak to trwalo prawie 2 lata az sie oswiadczyl po prostu. Wedlug mnie dopoki nie ranimy drugiej osoby to wszystko ok.

Robiłam tak kilka razy, to zalezy od Ciebie. Mi to przyszło łatwo, było bardzo miło i niczego nie żałuję

Gość tfu
z tego co zauważyłam autorka zna tego kolesia z pracy więc będzie się jeszcze z nim widywać. Mi się wydaje że jeśli sięprzespicie to może lepiej, tak za każdym razem jak sie bedziecie widywac to będzie tylko jedna mysl: co z tym seksem?