Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatunia277

wyjazd do indi

Polecane posty

Gość beatunia277

Sluchajcie mam problem. Moja siostra wyjechala wczoraj do indi z dzieckiem i mezem hindusem.. niby na 2 tyg na urlop na stale mieszkaja w angli. Nie dala znaku zycia ze dojechala nie mam nia kontaktu, martwie sie

Gość BardzoStaraBaba
z Anglii samolotem to około 8 godzin do tego zanim dojedzie do domu zanim coś pewnie zje zanim się z rodziną przywita to trochę czasu może zapomniała i była zmęczona poszła spać

Gość beatunia277
No wiem w sumie mieli leciec 10 godz. ale martwie sie..

Gość BardzoStaraBaba
poczekaj jeszcze dzień i zadzwoń do ambasady polskiej w Indiach i powiedz że się siostra nie odzywa nie wiesz co się dzieje to ci coś poradzą

Gość GRGHPOJ
W jakim mieście mieszka jego rodzina? Bo 10 godzin to do samych Indii, głównego miaste. A on może mieszkać w innym mieście, jeśli będą jechać pociągiem to kolejne kilka/naście godzin.

Gość hgfhgfhngf
żeby rozkładać nogi hindusowi to trzeba mieć nieźle zryte

Gość beatunia277
W jakiejs wiosce.. nie wiem bo nie rozmawiam z jej mezem a jej glupio bylo mi pytac wprost o adres..mowila ze jak tylko wyladuja to sie odezwie

Gość jhjkgfdgfdgfd
patrzcie autorka sama sobie odpowiada pod innym nickiem - GRGHPOJ

Gość GRGHPOJ
Nie wiesz nic o rodzinie siostry... :o Zadzwoń do niej i tyle. Numer telefonu do własnej siostry chyba znasz. :o

Gość GRGHPOJ
patrzcie autorka sama sobie odpowiada pod innym nickiem - GRGHPOJ-skąd ten idiotyczny wniosek?

Gość BardzoStaraBaba
jakiś dziad wywozi twoją siostrę z cywilizowanej europy do buszu a ty się o adres nie spytałaś?

Gość beatunia277
Wez spadaj co mam do tego w kim zakochuje sie moja siostra chodzi mi tylko o nia

Gość beatunia277
Nie odpowiadam pod innym nikiem ludzie dajcie spokuj nie mam czasu na glupoty.. martwir sie co mialsm powiedziec daj adres bo boje sie ze cos ci sie stanie.. dla niej to nie jest normalne bo jedt zakochana i zaslepiona

Gość GRGHPOJ
Pomijając fakt, że coś mogłoby się stać jej. Wyobraź sobie, że umiera Wasza matka, a Ty nawet nie masz adresu czy numeru telefonu, żeby ją o tym poinformować? :o :o :o

Gość Pattiiii
Z Anglii do Indii leci sie około 13 h. Ja zawsze latam z przesiadka w Dubaju. W Dubaju czekam 2 h na następny lot. Zawsze latam z Emirates. Poza tym, teraz jestem w Indiach. Moze mogę jakoś pomoc i spróbować skontaktować sie z twoja siostra? Dokąd dokładniej poleciała? Jakie miasto/stan Indii?