Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MENtwentyseven

Dziewczyny wy naprawde

Polecane posty

Gość MENtwentyseven

Dziewczyny Wy naprawdę jesteście straszne co się z Wami dzieje? zaznaczę na początku ze nie jestem "typowym prawikiem" których się tu tak tępi a nie bycie "prawikiem" daje pewien "status" na tym forum jestem przystojnym wysokim inteligentnym facetem który tu przywędrował jakiś czas temu żeby poczytać o pewnych sprawach i stało się. Kiedyś kobiety uważano że skromne miłe bezbronne istotki o gołębim sercu Panie domu opiekunki dzieci idealne kucharki kochające żony a dziś? Przeprowadziłem rozmowę z bardzo bliską osobą która mi oznajmiła że dla kobiety najważniejsze jest dorwać faceta z kasą "sponsora" żeby mieć łatwiej przez życie pewien naukowiec nazwał to "nowoczesną prostytucją" już nie jesteście tymi słodkimi kochającymi matkami polkami jedyne co macie do zaoferowania facetowi to tyłek i piersi Chciałem się dowiedzieć dlaczego tak się dzieje? czy to przez kulturę zachodu ? przez teledyski w TV gdzie cycki i dupa prawie nagich piosenkarek spiewających o paleniu zioła i o tym że zaliczyły kolejnego kolesia na dyskotece wypaliły nam wszystkim psychikę? co z tą miłością która gdzieś tam istnieje ? istnieje prawda....? Pozdrawiam CiekawskiMEN :)

Wybacz, ale tak było zawsze, kiedyś nawet bardziej niż teraz. w końcu kiedyś absolutnie wszystkie kobiety szukały faceta z kasą żeby się ustawić, a teraz jest pewien odsetek fajnych babek które same sobie wiążą buty i na siebie zarabiają, a do zaoferowania mają partnerski związek, a nie funkcję inkubatora do dzieci i sprzątania w domu, jak to bywało w starych, dobrych czasach.

autorze ta bardzo bliska osoba z ktorą rozmawiales chyba Cię okłamała. Ja, jako kobieta, ubolewam nad tym iż kobiety się zeszmaciły za przeproszeniem. Gołe d..py cycki na wierzku co drugie slowo "k..wa" i papieros w gębie. ALE domeną kobiet mimo to dalej jest dązenie do zalozenia rodziny, posiadanie kochanego męża i dzieci. Tylko nieliczne leca na kasę. Takie czasy :O

Gość debi
MENtwentyseven, dlaczego się tak dzieje, że faceci patrzą na wszystko z góry i wszystkich wrzucają do jednego wora siedząc przy tym i zabierając nam naszą robotę jaką jest marudzenie i narzekanie na innych? :D

Gość MENtwentyseven
Droga Debi: Chodzi o to że sam zauważyłem że tak jest na początku w to nie wierzyłem ale nie dawno zostałem w tym uświadczony. Reasumując nie wsadzam wszystkich do jednego wora mówię o tym odsetku który udało mi się zaobserwować z opowieści kolegów (a nie są to dresy z pod sklepu) wynika to samo.

Gość Lililoli
jestem kobietą i też tego nie rozumiem, dlaczego jest coraz więcej kobiet, które myślą tylko o kasie i żeby ustawić się w życiu, szukają faceta z mieszkaniem, samochodem i pełnym kontem w banku, a to miłość w dzisiejszych czasach nie jest ważna?? Ale tak jak autorze napisałeś naoglądają się tych durnych teledysków, naczytają głupot w necie i później tak , anie inaczej się dzieje.

Autorze ale tak samo jest z mężczyznami.Też jest mało prawdziwych facetów...

Gość MENtwentyseven
Teqi mimo solidarnosci plemników zgadzam się z Tobą

Gość MENtwentyseven
Teqi mimo solidarnosci plemników zgadzam się z Tobą.

A dlaczego mają nie lecieć na kasę? Lepiej przecież być bogatym niż biednym. A poza tym autorze ile Ty masz lat, żeby wiedzieć jakie kiedyś były kobiety? Moim zdaniem absolutnie nic nie zmieniło się na przestrzeni lat. Zawsze kto miał pieniądze miał władzę i piękne kobiety wokół siebie.

Podobno to zasługa kryzysu - kobiety "zabezpieczają" siebie i swoje przyszłe dzieci. W czasie, kiedy sytuacja jest w miarę unormowana pieniądze, które w mniejszym/większym stopniu ma każdy, nie są aż takim priorytetem. kiedy na horyzoncie pojawia się widmo "klepania biedy" sentymenty idą na bok....

I cały czas nabieram przekonania, że takie tematy zakładają nieudacznicy na zasiłkach albo bezrobotni, których żadna nie chce. I dlatego wyładowują swoją frustrację, tłumacząc tym, że to dziewczyny się zmieniają, są złe i lecą na kasę. Dlaczego w takim razie faceci chcą mieć ładną dziewczynę a nie brzydką? Z takiego samego powodu kobieta wybierze zaradnego a ciamajdę życiowego.

Gość Lililoli
takie czasy, większość myśli tylko o pieniądzach i niestety jest coraz więcej dziewczyn, którym robić się nie chcę nic, ale kasę chcą, bo fryzjer, kosmetyczka, solarium, imprezy i szukają sponsorów. Takie tępe, puste lale.

Gość anois262
choćbym chciała (a nie chcę bo dla mnie to żałosne) znaleźć sobie faceta jedynie ze względu na jego kasę to i tak nie miałabym na to szans bo jestem pasztetem, więc chcąc nie chcąc jestem zdana sama na siebie. A tak na poważnie to też mnie wkurwia, że kobiety stają się coraz głupsze i bardziej puste. Może nie wszystkie, ale spora grupa, która psuje opinię reszcie.

wiecie dlaczego laski leca na kase ? Bo to cały ten swiat wmawia takim naiwnym osoba "musisz miec, musisz posiadac, musisz kupic". I wbijają takie korporacje do głow taki konsumpcyjny styl zycia. Dlatego naiwni ludzie uczą się zycia w takim swiecie gdzie najwazniejszy jest poieniądz, i one pozniej mają dzieci, ktorych uczą tego samego, "dobre wyksztalcenie bys duzo zarabial." I tak leci. Dlatego ludzie są tacy. Co mało inteligentniejsi- to tacy są. natomiast Ci ktorzy jeszcze potrafią samodzielnie myslec, widzą to, ale nic nie moga zrobić. Niestety traca reputację bo spoleczenstwo to ogół a nie puste laski.. prawda? a pozniej tacy ludzie jak autor tego tematu myslą ze wszyscy tacy są... eh.

wolę wierzyć tym od korporacji, niż idealistom. W gruncie rzeczy prędzej znajdę zastosowanie dla kolejnego "gadżetu" który "muszę mieć" niż nauczę się żywić samym powietrzem.

Gość możecie wsadzić między bajki
teksty o tym, że kobiety to nie materialistki dobitnym przykładem jest przeforsowanie pomysłu z uprawnomocnieniem przemocy ekonomicznej, ten wynalazek w zasadzie pozwala kobietom na wszystko, tylko czekać na efekty.

Gość możecie wsadzić między bajki
gdzie mój post?