Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny Rycerz

Dziewczyny, sądzicie o ludziach mających mocne prawicowe poglądy, prawie skrajne

Polecane posty

Gość Czarny Rycerz

Mogłybyście być z takim facetem?

Gość Czarny Rycerz
Dlaczego?

Skrajnie prawicowe poglądy zakładają bezpodstawną dyskryminację, a co za tym idzie -niepotrzebne plucie jadem na ludzi którzy nie mają z nami nic wspólnego. Co więcej, skrajny prawicowiec mógłby mieć również bardzo konserwatywne poglądy względem "podziału ról w małżeństwie", a to już nie byłoby tylko irytujące - to uderzałoby bezpośrednio we mnie i w mój standard życia który w tym momencie spadłby na dno.

Gość RaZR
Nie mylcie prawicy z narodowym socjalizmem. Są różne odłamy prawicy. Jedni są narodowcami o lewicowych poglądach, inni konserwatywnymi liberałami. Ci drudzy to jest prawdziwa prawica. PISowcy to tacy narodowi socjaliści. Wielcy patrioci a poglądy gospodarcze lewicowe.

Gość krakowski splen
ja bym mogła być tylko z facetem o skrajnie liberalnych poglądach ,nienawidzę socjalu , w pl niszczy gospodarkę i wspiera nieróbstwo fuj!

Gość Czarny Rycerz
A kogo waszym zdaniem prawica dyskryminuje? Prawica zakłada, że jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Nie zakłada okradania ludzi zaradnych i rozdawania ich pieniędzy nierobom (bo tak u nas wygląda pomoc socjalna). Prawica zakłada, że Polska to przede wszystkim dom dla Polaków, którzy stanowią 95% mieszkańców Polski (kto nie ma obywatelstwa ten nie ma nic do powiedzenia).

socjal ma sens kiedy mówimy o ludziach którzy z przyczyn niezależnych od nich nie mogą pracować (są niepełnosprawni/chorzy lub są opiekunami osób wymagających ciągłego nadzoru). Z tym obywatelstwem nie wiem jak jest w Polsce, w UK można głosować mając "stałego rezydenta", co najgorsze nie jest. Skrajny prawicowiec prawdopodobnie byłby też przeciwny zalegalizowaniem homoseksualnych związków i aborcji.

Gość Czarny Rycerz
Byłbym za związkami homoseksualistów, gdyby pedałom to wystarczało (kwestie finansowe, sądowe itp). Ale oni chcą iść dalej - chcą adoptować dzieci i ... w niektórych krajach czują się niekomfortowo, bo nie mogą brać ślubu w kościele! Dasz palec, to rękę odrąbią. A aborcja na życzenie jest to zbrodnia i każdy o tym doskonale wie. A najlepiej lekarze.

Gość Czarny Rycerz
Uważasz za normalne, jak dwóch facetów wychowuje dziecko? Bo dla mnie to chore. Gdybym był świadomym dzieckiem w życiu nie chciałbym w takiej rodzince się znaleźć. A aborcja to zbrodnia. A w tym twoim UK to już przegięcie. Morduje się 6-miesięczne dzieci w imieniu prawa (6 miesiąc ciąży).

Gość Czarny Rycerz
Nie moja wina, że w Wielkiej Brytanii panuje barbarzyńskie prawo, że ciąże można usuwać bodajże do 5 czy 6 miesiąca ciąży. A z pedałami mam rację - tam gdzie dano im palec, odrąbali rękę! Chciałabyś mieć dwóch tatusiów?

Nie widzę powodu dla którego dwóch ojców miałoby być problemem dla dziecka. W końcu już dawno dzieci wychowywały się w jednopłciowych związkach, różnica jest taka, że kobieta może sobie dziecko urodzić i nikt nie ma prawa jej go odebrać. I nie uważam, żeby aborcja była morderstwem. W każdym razie właśnie przez takie różnice nie mogłabym być z kimś ze skrajnie prawicowymi poglądami.

Gość asosasosoooo
wolałabym mieć dwóch NORMALNYCH tatusiów niż Ciebie za ojca

Gość Czarny Rycerz
To czym dla Ciebie jest aborcja?

Gość Ildddd
Czarny Rycerz jestes pewien że w UK do 6 miesiąca jest dopuszczana aborcja? to już chyba niemozliwe nie chce mi się szukać

Gość absolutnie nie, nie znosze
ludzi o ciasnych umyslach ( bo skrajne sie w takich mieszcza, nie potrzebne im wieksze).

Gość autor to ten co zakłada tematy
z pytaniami o pis i po :D:D:D:D

Gość Czarny Rycerz
Mój czarny nick to śmieszny student. :classic_cool:

Czarny Rycerz:mimo że wątek skierowałeś do lasek,to jednak się wypowiem.Ja akurat jestem jak najbardziej hetero,ale takich jak ty to tylko kijem baseballowym po łbie,a mocno! Wszelkich ONR-owców,Młodzież Weszpolską i inne podobne k...stwo pałować i to z sercem!Może kraj by wtedy znormalniał...

Gość taa , sama radosc z takim
bedzi gwalcic, kaze rodzic, a jak urodzisz przypadkiem homo, to dziecko wyrzuci z domu. Oczywiscie z krzyzem w dloni.

Gość mtgpaw
Lewaki są jak zwierzęta żadnych zasad moralnych, życie zepsute polegające na zaspokajaniu zwierzęcych instynktów! Do tego nasyłają Niemców na weteranów AK! Nie szanują tradycji i historii Polski komusze pomioty!

Gość mtgpaw
Lewaki i liberały-bękarty diabła i dziwki szatana

Gość MatiSu
RAZ SIERPEM RAZ MŁOTEM CZERWONĄ HOŁOTĘ!!!

Gość obywatelkawszechswiata
ja ogolnie nie lubie jak ktoś się ogranicza podzialem lewic prawica,trzeba wybierac mniejsze zlo i być ponad tym ale żeby być skrajnym hmm wole elestyczne umysły niezależne kierujące się rozsądkiem i dobrem ogolu,wg podzialu znalazlbys się w grupie mniejszego zla ale byle bez tego skrajny,a tematy dziecko u homoseksualistow czy aborcja to bardzo ciężkie rzeczy,mysle ze cieplo kobiety dla dziecka jest nie do zastąpienia,z kolei sieroctwo w domu dziecka i patologia w domu picie i bicie gorsze niż opiekuńczy gej,a aborcje leczylabym od przyczyny,rozwiazlosc nastolatek brak zasad zabawa w seks a potem jest problem kto zepsul mlodziez?