Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce raz cien

Australia, jest ktos?

Polecane posty

terlemorele - rzeczywiscie Perth uroku nie mozna odmowic;-)

ach i ten piekny widok z king's parku w perth na Swan - sie rozmarzylam;//

Gość trelemorelehehe
Ładnych widoków i plaż nie można Perth odmówić, ale za to powiewa nudą okropnie :D Plus te ich ceny (dostosowane w większości do tych co pracują w kopalniach).. No, ale coś za coś ;)

Gość a co to jest chrosta
"I jest nastepna adoratorka " nie dziękuję, ja za seks nie musze placić;) A co do tzw "emigracjuszki" to rozumiem że ty nią nie jesteś? mieszkasz w Polsce tak? a nick twój wymyślony w celu odróżnienia się od "emigracjuszy" w uk:D "Wierze ci na slowo" to mnie akurat nie obchodzi;) "One (te progi) sa w sam raz dla tych z "twojego poziomu". Domysl sie jakiego" nie muszę, wystarczy że domyśliłam się twojego poziomu;)

"nie dziękuję, ja za seks nie musze placić" O seksie nikt nic nie pisal. Rozumiem, ze glodnemu chleb na mysli? ;) xx " mieszkasz w Polsce tak?" Tak! W Zakopanem. A co? ;) xx "a nick twój wymyślony w celu odróżnienia się od "emigracjuszy" w uk" Wiem, zadziwia ci moj nick. Jest dla ciebie zbyt odlegly i nieprawdopodobny bys mogla sobie nawet pomyslec, ze ktos z Polski moze mieszkac i byc szczesliwym w Azji. Jutro zamierzam zmienic nick na Afrykanska Pani. Masz jakis problem z tym? ;) xx "to mnie akurat nie obchodzi" Oczywiscie! I poczulas sie w "obowiazku" poinformowania mnie o tym? Hmmm ;) xx "nie muszę, wystarczy że domyśliłam się twojego poziomu" Roznica miedzy nami polega na tym, ze ja twoj poziom znam, a ty mojego jedynie mozesz sie "domyslac" jak sama stwierdzilas ;) Wiec domyslaj sie dalej, zlociutka ;)

Gość a co to jest chrosta
chodziło mi o to azjatycka kurwo że nabijasz sie z emigrantów a sama nią jesteś:o "Rożnica miedzy nami polega na tym, ze ja twoj poziom znam," czyżby? w swojej szklanej kuli zobaczyłaś:D

Gość przeciez slowo emigracjuszka
zapoczatkowal tutaj ROR i ona je ciagle powtarza:D Do tej pory myslalam, ze to naprawde 2 rozne osoby o podobnym charakterze, ale jak przeczytalam, ze Azjatycka docina komus z emigracjuszka to watpliwosci nie mam:D Wariatka tej Azjatyckiej Pani ROR:D

Azjatycka Pani "I jest nastepna adoratorka "wiesz, ludziom mających problem ze zrozumieniem trzeba kilka razy powtarzać." Zapisz sobie to w pamietniczku - zlota mysl emigracjuszki na dzien dzisiejszy. Zebys nie zapomniala mi tego napisac na innym watku " LLLL Naprawde uzylas tego slowa przypadkiem EMIGRACJUSZKO Azjatycka Pani ROR?:D

"chodziło mi o to azjatycka k**wo że nabijasz sie z emigrantów a sama nią jesteś" Ocho, juz zyla pekla i emigracjuszka zaczela bredzic rynsztokowa lacina. Ja sie nie nabijam z emigrantow, kochanienka. Mostly, nabijam sie z tych z UK, bo oni jakby to rzecz ujac sa specyficzni - patrz - TO FORUM ;) I daja mi dowody ku temu kazdego dnia. ;) xx "czyżby? w swojej szklanej kuli zobaczyłaś" Nie musze ;) Wystarczy mi pare twoich wpisow i juz sie widzi z kim ma sie do czynienia. ;) xx "przeciez slowo emigracjuszka zapoczatkowal tutaj ROR i ona je ciagle powtarza Do tej pory myslalam, ze to naprawde 2 rozne osoby o podobnym charakterze, ale jak przeczytalam, ze Azjatycka docina komus z emigracjuszka to watpliwosci nie mam" xx Slowo emigracjuszka zapoczatkowala ROR, a ja ja przejelam, poniewaz bardzo mi sie podoba i jest adekwatne co do wiekszosci emigracjuszek z UK. Mowiac prosciej - pasuje tu jak ulal! ;) Ale oczywiscie nie zapomne potwierdzic - tak jestm ROR jak najbardziej. Obecnie nie pisze spod ROR, bo zapomnialam hasla. ;) xx "Naprawde uzylas tego slowa przypadkiem EMIGRACJUSZKO Azjatycka Pani ROR?" Och, jak slowo "emigracjuszka" ja zabolalo, ze az do mnie zaczela sie tak zwracac. Biedactwo. Spokojnie zlotko. Dzisiaj 1szy jest. Przysla na konto, przysla te taxy ;)

mieszkam w Polsce:D myslisz,ze tylko jedna jakas lazi za toba i cie przesladuje? w dodatku z UK:O nazwalam cie emigracjuszka z uzyciem capsa nie dlatego, ze boli mnie to slowo:D Nie pochlebiaj sobie, po prostu ono kojarzy sie z ROR a ty go nagle uzywasz w sposob identyczny jak ona:D Co do tematu bylamw Australii niedawno, ale w Canberze. Jednak nie moge za wiele powiedziec, bo ja bylam sluzbowo, nawet nie bylo jak pozwiedzac:O

Gość a ja........
Autorko a gdzie dokładnie mieszkasz? My mieszkamy w Melbourne i tez szukamy polskich znajomych.

Gość autorko jak mi zalatwisz
wize to do ciebie przylece. jestem fajna osoba.