Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsgfetygh

POBICIE a tesknota

Polecane posty

Gość dfsgfetygh

Witam, 3 raz pobil mnie chlopak , 2 razy to przezylam ale tym razem przesadzil bo walil na oslep az stracilam przytomnosc. Miedzy nami od dluzszego czasu sie nie ukladalo . Wyprowadzilam ie od niego , jednak nie mam pracy , mieszkam aktualnie w domu rodzinnym. Boje sie ze sobie bez niego nie poradze , strasznie tesknie , czuje pustke ale nie chce z nim byc, czy to normalne ze tesknie za kims kto mnie tak krzywdzil?

Tęsknisz bardziej za wyobrażeniem Twoim tego jaki mógłby być gdyby chciał...Poza tym z twojej strony dochodzą uczucia.

Gość MENtwentyseven
Z jakiego miasta jestes?

Gość MENtwentyseven
Wiesz chcial bym poznac kobiete myslaca w podobny sposob jak Twój tyle ze ja bym Ci zapewnił bezpieczeństwo a nie bił zastanów się czy chcesz być bita przez krzywe wyobrażenie rodziny które ten "facet" (specjalnie przez małe f) Ci daje i pomyśl co bedzie potem jesteś w domu rodzinnym. Szukaj pracy stań na nogi do niego nie wracaj bo skoro Cię 3 raz zlał to ta fujara nie zasługuje na kobietę

Gość MENtwentyseven
I nie wkręcaj sobie słynnego powiedzenia "bije bo kocha" bo to twierdzenie jest wyssane z palca.