Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogsfd

Co byście zrobiły gdybyście usłyszały taki szantaż od faceta?

Polecane posty

Gość kogsfd

Od roku mieszkam z facetem. Mój ojciec jak każdego mojego faceta z którym byłam nie akceptuje - jest z charakteru taki jak teściowa z dowcipów. Ale mój tato poprosił mnie oto że chce być przy moim porodzie. Mój facet nie wyraża na to zgody i grozi mi rozstaniem.

Gość lochnesmonsterhigh
tatko tatko wanna tako tatko wąż morski tatko tato tato tato woda basen wanna wanna wanna wąż

ciezko powiedziec, bo nie znamy dokladnie Waszych relacji. ale z mojego punktu widzenia to trochę.. niesmaczne. nie wyobrażam sobie żeby mój tata był przy porodzie mojego dziecka. I to chyba jednak z facetem masz układać sobie życie a nie z ojcem. wcale sie nie dziwie, że on tego nie akceptuje. ja bym oczywiście powiedziala tacie, ze to jest zły pomysl. musi to zaakceptowac. a jeśli nie, to za przeproszeniem, ale masz chore stosunki z ojcem.

Gość jakby mi tak facet powiedział
to bym się do niego nie odezwała przez tydzień.

Gość dowcipy:D
Panie doktorze, mam problem. Członek mi nie staje. Doktor ujął członka w dłoń i po chwili członek się naprężył. - Przecież staje! - No tak, ale nie mam wytrysku! Doktor poruszał trochę ręką i wytrysk nastąpił. - No i czego Pan jeszcze chce? - Buzi.

Gość dowcipy:D
A do autorki postu wyżej wykurvviaj córko pedofila:o a do autorki? Ciebie też tateł posuwał że ma być przy porodzie?:o proste co o tym myślę? Że ja bym cię też w dooopsko na miejscu faceta kopnął

Gość jak dla mnie to
prowokacja