Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobic??

czy moge ja pierwsza zadzwonic lub zaproponowac rozmowe

Polecane posty

Gość co mam zrobic??

To bardzo swieza znajomosc. On wyjechal sluzbowo za granice. Odnioslam wrazenie, ze zalezy mu na mnie i zakochal sie we mnie. Ale... nie ma go juz kilka dni i ani razu nie zadzwonil. Zwykle e-maile przestaja mi wystarczac. Piszemy je codziennie, ale sa krotkie i on w nich jakos nie pyta o mnie, co u mnie itp. Nawet zaczelam rzadziej mu odpisywac, bo mialam nadzieje, ze wtedy zadzwoni, ale nic z tego. Czy moglam odniesc mylne wrazenie - tzn.ze wcale mu nie zalezy?:( Czy po prostu on sie nawet nie domysla, ze chce z nim porozmawiac? Czy moge pierwsza zadzwonic? Albo moze tylko napisac w mailu, ze fajnie by bylo porozmawiac. Czy kobieta moze zrobic pierwszy krok w takiej sytuacji?

Gość nie mozesz 1 zadzwonic
oszallas.... gdzie twoja duma????????????

Gość co mam zrobic??
A moge zaproponowac rozmowe na Skypie, czy to tez przesada? Nie odpisalam mu na ostatniego maila. Zreszta nie zadal mi w nim zadnego pytania. Nie wiem teraz, czy on czeka na moja odpowiedz, czy po prostu ma mnie gdzies. Musze przyznac, ze wydawal sie bardzo bardzo mna zainteresowany i pisal po kilka mail dziennie tylko ja nie odpisywalam tak intensywnie i moze go jakos zniechecilam. Kolezanki mi mowia, ze propozycja Skypa to nic takiego, ale ja juz sama nie wiem:(

Ja twierdze zebys zadzwonila, przynajmniej sobie porozmawiacie moze uda ci sie wybadac na czym stoisz, po rozmowie wykasuj jego nr zeby cie wiecej nie kusilo dzwonic do niego jako pierwsza, i czekaj na jego drugi ruch.

Gość co mam zrobic??
A moze napisac cos w mailu, jakos ujac to niezobowiazujaco - fajnie by bylo pogadac, czy cos w tym stylu. Dawno bym juz tak zrobila, gdyby nie to, ze zaczynam sie obawiac, ze moze przez te kilka dni on po prostu juz o mnie zaczal zapominac i nie wiaze ze mna zadnych planow. Moze wcale nie podszedl do tego tak powaznie jak ja. Doslownie zazdroszcze facetom, ze moga sobie bez problemu zrobic pierwszy krok i tyle.

Nie pisz, tylko poprostu wez tel i zadzwon, nie zastanawiaj sie co powiesz, rozmowa sie rozkreci sama. Nie dumaj bo to jest najgorsze co mozesz robic, moze on akurat czeka na twoj krok.

Gość co mam zrobic??
Moze tak byc, ale ja sie boje pierwsza zadzwonic. Zawsze zle wychodzilam na robieniu pierwszego kroku. I skoro od paru dni nie zadzwonil, to widocznie nie potrzebuje tej formy kontaktu. Gdyby mu zalezalo tak jak mi, juz dawno by sie odezwal. Bez sensu, bo on od rana juz tez nic nie napisal :( Pewnie wcale nad tym nie mysli tak jak ja.

Gość możecie wsadzić między bajki
" Moze wcale nie podszedl do tego tak powaznie jak ja.":D:D lubię Cię bo jesteś zabawna

" Moze tak byc, ale ja sie boje pierwsza zadzwonic. Zawsze zle wychodzilam na robieniu pierwszego kroku. I skoro od paru dni nie zadzwonil, to widocznie nie potrzebuje tej formy kontaktu. Gdyby mu zalezalo tak jak mi, juz dawno by sie odezwal. Bez sensu, bo on od rana juz tez nic nie napisal Pewnie wcale nad tym nie mysli tak jak ja." :D:D:D sorry ale nie mogę

Gość co mam zrobic??
Ale wcale to nie jest dla mnie zabawne, bo ja sie nim b.zauroczylam, a jesli on jednak nie, to bedzie mi smutno :(

Gość co mam zrobic??
To udziel mi sensownej rady, bo nie wiem pod jakim wzgledem to jest zabawne.

Gość hunkag
nie rób pierwszego kroku... znowu się spalisz a to niczego nie przyspieszy..

Gość co mam zrobic??
Chyba faktycznie sobie odpuszcze i poczekam na rozwoj wydarzen. Dzieki!

jeśli sie tylko zauroczyłaś to ruzumiem Twoje dziwne zachowanie, najlepiej nic nie rób po pewnym czasie samo Ci przejdzie

Gość hunkag
Sama miałam kiedyś podobnie...Już sobie nas wyobrażałam jako pare, śniłam, marzyłam przed snem.. chodziłam zauroczona a po paru dniach ochłonęłam-owszem był mega smutek, bo miałam oczekiwania potężne.. Czekaj na odzew, bądź pewna siebie, taka jak zawsze radosna i niech wie, że fajna laska z Ciebie.

Gość niby z jakiej
racji?