Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sympatyczny32

Poflirtuje z miłą kobietą :-)))

Polecane posty

Jestem wolnym przystojnym brunetem 185cm 32lata z woj. Małopolskiego chętnie poznam popisze z miłą kobietą .Właśnie pije kawke :-))) Piszcie panie na gadu gadu 45652547

Gość hjkkjhkhjkjjj
Ty nie wolny, tylko stary kawaler jesteś. W mojej rodzinie wszyscy przed 30-stką mieli żony i dziecko. Rozumiem, że niektórzy się uczą, że studia itd. ale ile po skończeniu studiów można czekać z rodziną? Płodzenie dziecka po 40-stce zwiększa szanse na kalekie, albo upośledzone psychicznie dziecko. Z wiekiem sperma już nie ta co za młodu.

Dzięki za rade :-) A czy ja pisze że chce płodzić dziecko ? Po co ma się męczyć w tym zasranym kraju bez pracy i przyszłości. Płodzicie dzieci bez zastanowienia i póżniej lądują w domach dziecka albo w śmietniku.

Gość delikatma Iwonka
Sympatyczny - tak z rana chcesz flirtowac? A ja jeszcze kupy nie robiłam ....daj mi chwilę ;)

Jestem tu nowy i chciałem poznać miłą kobiete do normalnego pisania. I nie chce tu nikogo obrazić. Ludzie troche kultury jak jesteście anonimowi to pokazujecie swoją prawdziwą nature.

Gość to jej to powiedz
się czepiacie chłopaka ;) oj babole :P poflirtowałabym z Tobą ale jestem dzisiaj tylko sekundę :) powodzenia, może się trafi jakaś sympatyczna i chętna jednak :)