Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna0000

Zdrada??

Polecane posty

Gość smutna0000

Od jakiegoś czasu mój chłopak zaczął jak dla mnie się dziwnie zachowywać... Dźwięki sms-ów wyciszył,jak zapytałam dlaczego to odpwiedział,że w pracy nie może mieć głośnych dzwonków(miał jakiś tam swój kawałek hip-hopowy) a nie chce mieć standardowego dzwonka na przychodzącego sms-a(tel.Nokia),bo jemu sie takie nie podobaja i jak ma miec taki to woli miec wyciszony.jak tylko przychodzi z pracy do domu to tel.nosi cały czas przy sobie w kieszeni. nawet jak bierze prysznic to tel.bierze ze soba,bo mówi,że patrzy na czas. jak tylko go pytam o to, to unosi się i denerwuje i dochodzi do tego,że nie odzywamy się do siebie..:((( Nie wiem juz co robić...

Gość smutna0000
niestety wszystko na to wskazuje...:( Czyli nie wyolbrzymiam,prawda??

fakty mówią same za siebie :( on kombinuje na boku, fatalnie musisz z nim poważnie pogadać. tylko problem bedzie gdy on się będzie wypierał do upadłego. u mnie bylo dosyć podobnie, chociaz tylko przez chwilkę, bo ja bardzo szybko zobaczylam jego smsy (na szczescie nic w nich nie bylo nagannego) jednak sam fakt pisania smsow z inna kobieta wkurza mnie, tymbardziej ze ona wiem ze mialaby na niego ochote :( moj facet do teraz nie przyznaje sie do tego, ze to w ogole mialo miejsce, po prostu klamie mi w zywe oczy... nie wiem, czy az tak sie boi ze go zostawie czy po prostu dla niego to ma tak male znaczenie ze nie chce mi robic przykrosci... chociaz ja wiem, bo widzilam te smsy, tylko on o tym nie wie