Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boona

Specjalna Strefa Demograficzna

Polecane posty

Witam Pod koniec roku 2012 było głośno o planach powstania Specjalnej Strefy Demograficzny na opolszczyznie. Moje pytanie- czy coś wiecej w tym temacie poczyniono, czy tez były to tylko kolejne mżonki naszego rządu?

Gość nic z tego nie będzie
to był pomysł marszalka województwa a nie PO, nie liczysz chyba na te zasiłki 1500 zl na każde dziecko ? Bezrobotni spod budek piwnych by sie zaczęli mnożyć jak króliki...

Gość fakakakaka
ucichła sprawa

Pytam z czystej ciekawosci- wlasnie tez zastanawialam sie nad ta patologia co zacznie sie rozmnazac- taki plan powinien byc dopracowany w taki sposob aby tego uniknac. Planuje dziecko, bez wzgledu na to czy ten plan wejdzie w zycie czy tez nie, a sam temat mnie zainteresowal niedawno, przypadkiem gdzies o tym wyczytalam. Dzieki za opdowiedz

Gość byłyby prostesty
ludzie by specjalnie kupowali mieszkania w Opolu żeby dostać te zasiłki, a inne województwa by się czuły poszkodowane, pomysł by na pewno pomógł zwiękzyc ilość Opolan ale koszty ogromne

no wlasnie ten pomysl tez mi sie wydawal jakby z choinki urwany,ale glosno o nim bylo...

to powinno byc obwarowane konkretnymi przepisami- np. ze takie rodziny powinny byc mieszkancami regionu np. 2 lata wstecz, ze powinien byc jakis konkretny dochod z tytulu zatrudnienia (nie zasilkow) na rodzine itp...