Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAKAJA2884

DO WSZYSTKICH STARAJĄCYCH SIĘ PYTANIA

Polecane posty

Gość JAKAJA2884

Mam pytania do staraczek (jak wy to mówicie). Taka ankieta: 1. ile masz lat? 2. jak długo się starasz? 3. czy masz pracę? 4. czy masz już dziecko? 5. jeśli masz pracę to czy nie boisz się że ją stracisz? to tak na początek :)

20 lat (w maju 21) krótko, dopiero pierwszy cykl minął i czekam :) mam pracę :) nie mam :) boję się, ale planujemy wyjazd, wiec tak czy siak nie popracowałabym tu długo.

Gość daga2307
Hej. Chociaz ja odpowiem na Twoje pytania :) mam 25 lat mieszkam w de mialam prace ( wlasnie dostalam list, ze mi umowy nie przedluzaja) To moja pierwsza ciaze ( 6 tydzien)

Gość JAKAJA2884
Dzięki, może ktoś jeszcze opowie. Powiem że to ankieta dla celów własnych, ja sama chciałabym policzyć średnią ile będę musiała się starać i czy mnie w ogóle stać na dziecko. Boję się utraty pracy.

Gość JAKAJA2884
no dobrze, mam umowę na czas nieokreślony nawet. Ale przyjdę po macierzyńskim, przyjmie mnie na miesiąc a potem może zwolnić.... albo powie że likwiduje stanowisko pracy i mnie wyrzuci. Jak to jest?

Gość JAKAJA2884
mama 6-latki nie boisz się pogorszenia sytuacji finansowej? jak sobie radzisz?

Gość JAKAJA2884
coś mi ucięło post chciałam zapytać mamy 6latki czy nie boi się pogorszenia sytuacji finansowej i jak sobie radzi...

Gość juz ciężarowka
1. 29 2. starałam się 1 cykl 3.tak 4. nie 5.tak mam pracę, na czas określony, nie bałam się, że stracę.(na razie przedłużono mi umowę na 2lata, już będąc w ciąży) Bo co ma być to będzie, nawet umowa na czas nieokreślony by mnie nie chroniła po powrocie. Mam ważniejsze w życiu priorytety niż utrzymanie swojego stanowiska. Niby lubię swoją pracę i nawet tęsknie do niej teraz na zwolnieniu, ale nie poświęciłabym dziecka dla niej. Jak nie ta to inna(mimo, że mam bardzo zawężoną specjalizację)a nawet jak żadna to i tak byśmy sobie dali radę.

Gość JAKAJA2884
może ktoś się jeszcze wypowie odnośnie pogodzenia kwestii finansowej z macierzyństwem.

Gość JAKAJA2884
może ktoś się przyłączy jeszcze?

[zgłoś do usunięcia] JAKAJA2884 mama 6-latki nie boisz się pogorszenia sytuacji finansowej? jak sobie radzisz?- nie nie boję się ;) nasza sytuacja nie powinna ulec zmianom.

Gość Zielone Wzgórze i Ania
To i ja odpowiem 1. 34,5 2. 4,5 roku 3. tak 4. nie 5. mam pracę i czasem się obawiam że ja stracę

Gość mamusiaczerwiec2013.......
Ja już w ciąży:) 1.23 2.starałam się 2 lata i 2 miesiące - zaszłam bez żadnych leków i leczenia:) 3.mam pracę 4.nie mam jeszcze dzieci 5.mam pracę na czas nieokreślony,planuję pracować przynajmniej do końca

Gość JAKAJA2884
dziewczyny ja mam już jedno dziecko i boję się o syt. finansową , pracę. Mam 28 lat i zastanawiam się czy to już czas. Chociaż teraz rodzi się coraz później, nikogo nie dziwią matki nawet 40letnie. Jak wy myslicie. poczekać jeszcze?

Gość JAKAJA2884
hmmm ktoś się wypowie?

Gość frenca
myślę ze masz czas jeszcze