Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzrryfuuyhiuhujnoikpp[

kto nie był na studniówce i dlaczego?

Polecane posty

Gość dzrryfuuyhiuhujnoikpp[

i czy zaluje ze nie byl? albo odwrotnie kto byl i zaluje ze nie zistal w domu?

Gość juleczka145
Ja nie byłam, bo nie miałam kasy. Najpierw był wielki szum o studniówkę, a potem się okazało, że wcale się nie odbyła. Nie żałuję, że się nie odbyła, bo nie przepadałam za swoją klasą ;)

Gość gahgdssasn
ja nie bylam!

Gość ja nie bylem
bo nie lubilem swojej klasy

Gość karaluszka73489345
Ja byłam i żałuję. Kupa kasy na to poszła, bo prawie 500zł (wejście, kiecka, buty, itp), a wyszła z tego zwykła impreza z jedzeniem. Szczerze to już wolę domówki, zawsze się lepiej bawiłam i przynajmniej bez nadzoru. A tu wszystko takie wymuszone. Niby impreza ok, ale bez rewelacji, nie za taką kasę, mogłam ją lepiej wydać. Studniówka miała seks chyba w czasach naszych rodziców, kiedy młodzież licealna nie chodziła za bardzo po knajpach czy dyskotekach i faktycznie było to wielkie wydarzenie. Ale teraz?

Gość karaluszka73489345
miała sens oczywiście:D:D:D

Gość Błękitka....
hahahaha ale się uśmiałam z tego seksu :D ja nie byłam, chociaż stać mnie było. Po prostu jak widziałam jak podchodzą do tego moi rówieśnicy to mi się odechciało - to była rewia mody i ocenianie kto był lepiej ubrany i kto więcej wypił wódki po katach, szczeniactwo.

Gość studiowke mialam 5lat temu
Ja bylam i zaluje. Po pierwsze kazali nam robic ja w szkole (ze niby taka tradycja, ze bezpiecznej). Pol biedy gdyby to bylo na sali gimnastycznej, ale to bylo na korytarzu! Sami musielismy zalatwic jedzenie, zespol, poustawiac lawki i krzesla, dekorowac o wszystko, balony dmuchac i potem oczywiscie posprzatac! Za calosc wyszlo ponad 400zl (plus oczywiscie koszty kiecki, fryzjera, etc), gdzie w lokalu koszt miescil sie w granicach 350-400zl. Dodam, ze jedzenia bylo bardzo malo i bylo bardzo niedobre.

Gość kto jeszcze kto ma cos
do powiedzebia?

Gość Wiola z Opola
ja nie byłam bo za drogo 500 za osobę :O w jednym z wypasionych hoteli do tego nie lubiłam klasy nie żałuję

Gość evamalva
ja chodziłam do szkoły gdzie było dużo bogatych osób i dlatego na studniówkę nie poszłam :( dziewczyny miały wynajętą limuzynę, po sukienki były za granicą (mieszkam w opolskim, od nas niedaleko do Niemiec) ... a jak było głosowanie gdzie ma sie odbyć studniówka, to wsyzscy głosowali za bardzo drogim pensjonatem (częsc kupiła sobie pokoje, zeby zostać na noc) i koszt wejściówki za pare to 550 zł :( a gdzie sukienka, gdzie jakies buty (bo o fryzjerze czy kosmetyczce nawet nie myślałam)... z resztą, nie poszło chyba 8 osób na 25 :( reszta bawiła się szampańsko... i nie ukrywam, że było mi smutno jak oglądałam zdjęcia, czy ak potem na przerwach sobie opowiadali , że było extra

Gość nie narzekajcie na fundusze bo
skoro jest sie na tyle DOROSŁYM aby iść na bal, pić alkohol to powinno si eumiec także zarobić kase...roznoszenie ulotek, korepetycje, rozwożenie pizzy w weekendy, mycie okien

Ja nie poszłam, bo byłam wtedy strasznym buntownikiem i wydawało mi sie, źe nie lubie mojej klasy. Co po skonczeniu liceum okazało się bzdurą bo moja klase uwielbiam i do dziś często się spotykamy. Poza tym nie wyobrażałam sobie zabawy przy jakimś disco skoro słuchałam black metalu, no i idiotyczne było dla mnie wydawanie kasy na kieckę. Z całej klasy nie poszłam tylko ja i moja przyjaciółka. Czy żałuję? Chyba nie. Myśle ze w tamtych czasach naprawde nie bawiłabym się tam dobrze. Gdyby studniówka była organizowana teraz to zupełnie co innego :D

Ja nie poszłam, bo byłam wtedy strasznym buntownikiem i wydawało mi sie, źe nie lubie mojej klasy. Co po skonczeniu liceum okazało się bzdurą bo moja klase uwielbiam i do dziś często się spotykamy. Poza tym nie wyobrażałam sobie zabawy przy jakimś disco skoro słuchałam black metalu, no i idiotyczne było dla mnie wydawanie kasy na kieckę. Z całej klasy nie poszłam tylko ja i moja przyjaciółka. Czy żałuję? Chyba nie. Myśle ze w tamtych czasach naprawde nie bawiłabym się tam dobrze. Gdyby studniówka była organizowana teraz to zupełnie co innego :D

Gość bejca8925
Nie narzekajcie na fundusze, a co ma piernik do wiatraka? Żadna tu nie napisała, że ma pretensje do rodziców, że nie dali kasy na studniówkę, tylko co najwyżej ponarzekały, że kasy nie miały i nie poszły. I ew. żałują. Chyba nikt normalny nie będzie roznosił ulotek, by potem zarobiona kasę wydać na jedną imprezę...:o Ja np. chciałabym pojechać na Malediwy, ale akurat nie mam kasy i nie ukrywam, ze przykro mi z tego powodu. Ale nie oznacza to, że (poniewaz jestem dorosła) mam zaraz myc ludziom okna wieczorami, zeby uskładać na te Malediwy. Natomiast jechać bym chciała i tego "chcenia" nikt mi chyba nie zabroni:D

Ja nie byłam, bo nie miałam z kim iść, a sama nie chciałam. Nie miałabym nawet partnera do odtańczenia tego całego poloneza. Z kasą wtedy też było u mnie krucho. Nie żałuję, że nie poszłam, bo podobno kiepsko było z organizacją i cała impreza marnie wyszła.