Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra i jaa

co PIERWSZY RAZ -dla babci i dziadka??????

Polecane posty

Gość kleopatra i jaa

No i stało się :D muszę kupić coś dla babci i dziadka na ich dzień. Macie jakies pomysły?

zdjęcie w ramce kubek ze zdjęciem kalendarz ze zdjęciem czekoladki laurki raczej nie narysuje :P

My kupiliśmy w zeszłym roku kubki. Jedni dostali z napisem: "Super babcia", "Super dziadek" i rysunkiem a drudzy z napisem: "Odlotowa babcia", "Odlotowy dziadek" i rysunkiem. Tak symbolicznie.

Gość lolinko
Sory, ale chozi o to, że niedawno urodziłas dzieci? Czy kupujesz dla babci/dziadka nowego męża? Bo jak chodzi o dzieci to bez sensu, mozesz pójść z ciastem do rodziców czy coś i powiedzieć coś miłego, ale prezenty od ciebie? Co innego jak dziecko potrafi juz samo coś zrobic, a tak to bez sensu...to dziadkowie twojego dziecka a nie twoi...

A ja myślę, że da dziadków miła jest pamięć o Nich kiedy wnuki są jeszcze malutkie. Szczególnie, że może obchodzą ten dzień pierwszy raz w życiu:)

Gość kleopatra i jaa
Ok ,ale wlaśnie obchodzą pierwszy raz święto babci i dziadka -więc chciała bym coś ja dla nich podarować ;)

my zawsze wywołujemy jakiś plik zdjęć z danego roku. dzięki temu mają pamiątkę i po jakimś czasie mogą do nich wrócić :)

Gość lolinko
No coś symbolicznego to ja rozumiem, ale przypominam, że to nie twoi dziadkowe, najmilej będize kiedy dostana laurkę od twojego dziecka albo usłyszą wierszyk, ale to za kilka lat

Gość kurka bez pazurka
Możesz podarować im zdjęcie dziecka- w ładnej ramce lub w formie gadżetu- brelok, kubek, magnez na lodówkę. JA jako pierwszy podarunek wybrałam odcisk dłoni i stoy dziecka- można go zrobić w tej specjalnej glinie albo po prostu czymś nasmarować i odbić na kartce z życzeniami

a ja myślę, ze to miło jak rodzic da coś dziadkowi czy babci w imieniu maluszka gdyby nie te prezenty to mój teśc nie miałby żadnych zdjęć wnuczki

Gość dobraciociadobrarada
Ja na pierwszy dzień babci zamówiłam oprawione zdjęcie (babcia z wnusią), jest dużo firm, które robią to online, bardzo wygodnie i szybko, a miła pamiątka przy okazji :)