Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość związana z rozwodnikiem.

Związek z ROZWODNIKIEM Z DZIECKIEM, czy to się może udać?

Polecane posty

Ja kobieta 30 lat, wolna, niezależna. On rozwodnik z dzieckiem (dziecko mieszka z matką). Czy wato z kims takim sie wiązać? Czy ktos taki będzie jeszcze chciał ponownie założyć rodzinę i wziaść ślub? On twierdzi ze chce ale czy mówi prawdę?

Gość muchacece
Nalezaloby chyba zapytac Jego?Wszystko zalezy,jak do tego podchodzisz,czy juz jest skreslony,bo mial juz rodzine,czy jednak patrzysz na Jego wnetrze.Poza tym,trzeba sie liczyc z tym,ze kontakt z Jego corka,tez moze nie byc latwy,bo eks-zona moze mieszac Jej w glowie,i moze byc wrogo nastawiana do Ciebie.

Nie sklreslam go dlatego ze ma dziecko, to naprawdę fajny wartościowy facet. Jedyne czego sie obawiam to to ze on jako ze miał już zonę i ma już dziecko będzie miał straszne opory przed założeniem kolejnej rodziny. A nie ukrywam ze ja własnie o tym marzę tym bardziej ze mam już lat tyle ile mam

Gość muchacece
Masz dopiero 30l,a napisalas tak,jakbys byla u schylku:D.Rozumiem poniekad,ze zegar biologiczny bije,ale chyba nic innego Ci nie zostaje,jak poczekac,porozmawiac i wtedy podjac decyzje,bo gdybanie niczego nie zmieni...powodzenia:)

Gość weź się w garć i walcz
pytanie 1. dlaczego mu nie wyszło poprzednio?