Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do was mam

Kto widział już HOBBITA?

Polecane posty

Gość kddkjdfdfnf
Bylam na tym ostatnio i naprawdę nic ciekawego :( Tak sie tym wszyscy podniecali a faktycznie marna bajeczka.

Gość prawictwo pospolite141
efekt motyla 100 razy lepszy od hobitta .. hobitt to bajka dla dzieci o niczym

"A co do Hobbita - pustkowie to tylko CZĘŚĆ Śródziemia. BYły tam jeszcze ine krainy, całe mnóstwo. Nie wiem czemu akurat na to pustkowie i Rohan się uparłeś. " xxx bo w filmie prraktycznie to jedynie jest pokazane , jedno wielkie pustkowie. w ksiązce tto tak nie wygląda. 🖐️

Gość inna sprawa
Bajeczka? no raczej tak bym tego nie nazwała. Fantasy to specyficy gatunek. Dla wielu ludzi to bajeczki, ale jest tam coś więcej, Ja bardzo polecam. Można odlecieć :)

Gość cały ten hobbit, władca
pierścieni to takie gówno jak harry cioter :o Debilom sie podoba 🖐️

Gość cały ten hobbit, władca
taa, odleciec chyba z nudow

Gość inna sprawa
bo w filmie prraktycznie to jedynie jest pokazane , jedno wielkie pustkowie. w ksiązce tto tak nie wygląda. YYYY,... chyba inne filmy widzieliśmy ... ja nie zapamiętałam pustkowia. A Shire? A Gondor? A Rivendell ? Zresztą, pustkowie musiało być, bo bohaterowie byłi głównie w drodze. To taki film drogi był :)

Gość uuuuuaaaaa
taa, odleciec chyba z nudow Aha, bo nie bylo strzelanek i cipek, to juz nuda? Tępak.

Gość uuuuuaaaaa
Debilom sie podoba " w takim razie cieszę się, że jestem debilem :)

shire malutkie kilkanascie hat , rivendell małe, szczególnie w hobbicie to pokazane bylo jako malutkie miasteczko. ...jedynie gondor ma jakies miasta ....ale rohan to 100% odludzie w filmie pokazane....stolica rohganu to wies otoczona murem:D zero obok pol uprawnych wiosek, normalnie stolica powinna byc osrodkiem handlu...kupcy wozy powinny kursowac po drogach ...a tu na srodku stepu na totalnym wygwizdowie stolica rohanu i 500 wiesniakow tam mieszka buaahhahahah w ksiazce tk to bylo opisane???? nie wydaje mnie sie:O

Gość inna sprawa
Takie czasy wtedy były. Jak już ktoś tu napisał - coś jak nasze średniowiecze. To była zdaje się 3 era. Dopiero po odejściu elfów ludzie zaczęli budować i tak dalej. Nie czepiaj się. :)

Gość inna sprawa
Ale się czepiłeś tego Rohanu, w morde... 1 - ja mówię tylko o FILMIE, książka to zupełnie inna bajka 2 - a mi się właśnei to podobało, że Rohan był taki mały, surowy i siermiężny. To tylko pokazywało męstwo i odwagę tych ludzi, którzy bronili swoich wieśniaków o stanęli do walki z Mordorem.

no w filmie pokazane bylo do dupy ten rohan ...stolica to juz calkiem żal na kółeczkach...🖐️ xxx saruman to debil swoja droga. moglby noca puscic tch wargów na stlice pus ze 2 tysie urukhai i z nienacka wyrznac i zajac stolice rohany w ok godzine:D:D:D:D bo tam ze 100 zolniezy i 500 wiesniaków :D:D:D:

Gość xxxxxxxxxxxxxyyyyyyzzzzzzz
Ja dzisiaj planuje isc ,ale słyszałam ,że gorszy od trylogii. A Władca pierścieni ( wszystkie 2 cześci) to jeden z moich ulubionych filmów

Gość inna sprawa
Idąc tym tropem, to można powiedzieć, że fabuła debilna, bo mógł Gandalf polecieć na orle i wypierdzielić pierścień w ogień sam. :P

Gość inna sprawa
Czepiasz się bez sensu. Fabuła była jaka byla, a temat był o Hobbicie - filmie :P

" 13:01 [zgłoś do usunięcia] inna sprawa Idąc tym tropem, to można powiedzieć, że fabuła debilna, bo mógł Gandalf polecieć na orle i wypierdzielić pierścień w ogień sam. " xxx nie mogl. tzn moze i by mogl ale gandalf nie byl człowiekiem. ...tylko polbogiem czy czyms takim...i postepowal wedle jakiegos planu. po to wzial hobbita ako powiernika perscienia....tak jak 60 lat wczensiej wzial blba na wyprawe na smoka. pewnie wiedzial ze hobbit moze tylko odnaleść jedyny pierscien. i go zniszczyc... xxx wiec tu juz nie ma braku logiki. natomiast w postepowaniu sarumana juz owszem. xxx i ja mowie tez o hobbicie filmie, tez takie pustkowie. taka samo pokazany swiat bo temn sam scenarzysta, rezyser i producent co trylogii

Gość inna sprawa
Zauważ że Saruman był przekonany o wielkości swojej armii, więc ja nie widzę braku logiki. Nie myślał do końca racjonalnie. Zreszta, jakie to ma znaczenie. Mi się ten świat podoba i już.

Gość matka joanna
ja byłam, spoko, trochę długi, ale warto.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli ktos pisze ze Efekt motyla to super film to stawierdzam ze ma ograniczony móżdzek, ten film to jedno z najwiekszych gówien jakie w zyciu widziałam . Na Hobbita ide jutro, kocham LOTR i wiem ze Hobbitem sie nie rozczaruje

nie pójdę na film, w którym nie znalazl się hajs by zadbac o zwierzęta. Padło z ich zaniedbania wiele zwierząt gospodarskich, więc jak dla mnie niech bankrutują poza tym te filmy sa nudne

Gość tadam!
Ja idę w niedzielę i też wiem, że będzie rewelka.

Gość Lajla1212
a mi sie bardzo podobal. mimo iz lubie komedie typu Dzien swira czy horrory to ten film bardzo mnie zaciekawil i wciagnal. napewno dwie kolejne czesci rowniez obejrze. a dzieciakiem nie jestem wiec nie wiem skad takie opinie ze filmy fantasy sa jedynie dla glupich bachorow? tak samo ja moge powiedziec ze komedie amerykanskie na miare american pie sa dla kretynow, polmozgow i pedofilow. milo?

Gość Szczery do boju
Efekt motyla świetny film

Gość odpisz:P
czytałam książkę - WSPANIAŁA! co do filmu...hm...wolę jednak swoją własną wyobraźnię, przypuszczam , że film przesiąknięty jest efektami specjalnymi:D co za dużo to niezdrowo.