Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do was mam

Kto widział już HOBBITA?

Polecane posty

Gość pytanko do was mam

Jakie macie wrażenia?

Gość wróżenie z fusów po kawie
ja tylko Golumna :classic_cool:

Gość masterova
A film jak? :)

Byłam jakoś 25 grudnia Masakra, 3 godziny pól z tego przestałam Nie wiem czemu sie zdecydowałam akurat na ten film Jak dla mnie masakra Jak ktoś nie lubi fantasy nie ma po co isc

srednio mi sie podobalo. niby fajnie zorbione hm...zobaczymy dwie kolejne czesci. oczywiscie nie mogli zrobic jednego filmu na podstawie książki tylko musieli wplesc w to opowiadania tolkiena silmarilion czy jak to sie zwie ....zeby kasy bylo wiecej. xxx ps. mi sie za bardzo swiat pokazany w tych filmach tzn trylogii wladcy i hobbicie niepodoba. jakies jedno wielkie pustkowie to sródziemie:D o co sie tu kurwa bic:classic_cool: stolica rohanu to wieso:D król wychodzi do ludu a tam jakies obdartusy gnój przerzucają 5 domó na krzyz w tej stolicy...żal. xxx jedno wielki ...gigantyczne pustkowie. żadnych miast, ludzi ...

Gość julia4234
E no bez przesady MI się podobał, a fanką jakąś nie jestem.

Polecam wszystkim miłośnikom Tolkiena. nie zawiodą się. Efekty na najwyższym poziomie i duża zgodność ekranizacji z powieścią

Gość ale ze co? chcesz upiec
Byłam. Strata czasu i pieniędzy :o

Tym razem....A w średniowieczu o co się bili? O kryształowe pałace?

Gość julia4234
Dlaczego strata? Nie kumam, nei wiem czego się spodziewaliście, ale dla mnie było super.

Wolałabym obejrzeć jakąś nową komedię romantyczną z Karolakiem i Szycem :)

Gość hubertowa
No jasne, jak się ogląda idiotyczne komedie romantyczne albo kretyńskie amerykańskie kino akcji, to rozumiem, że mozna sie nudzić.

Gość hubertowa
ta, lepsze są kretyńskie komedia romantyczne albo kino akcji debilne ;/

11:17 [zgłoś do usunięcia] gón Tym razem....A w średniowieczu o co się bili? O kryształowe pałace? xxx o ludzi sie bili i o zieie uprawna i o miasta oraz z zemsty, z nudów , w wyniku kłótni dwóch wladców o byle gowno itd:D xxx ale tu oglądasz ten film i jedno wielkie pustkowie jest poazane w tych filmach:D zero kupców, zero wiosek .... xxx nie wiem...dziwnie to wygląda:D:D:D xxx ja osobiscie tego swiata wykreowanego przez tolkiena, mam na mysli srodziemie, nie kupuje... zdecydowanie bardziej podoba mi sie swiat stworzony przez np sapkowskiego w sadze. tez sredniowiecze, tez dark fantasy. xxx saruman stworzyl 10tys armie a w stolicy rohanu mieszka 500 ludzi🖐️:D

Gość to ja powiem tak:
No cóz, jak ktoś nie załapał bakcyla, to nie załapie. Ja uwielbiam ten świat, ten klimat, te wartości.....w filmie piękna muzyka i w ogóle całość na plus. Ale nie każdemu się podoba, co nie znaczy, ze film był niedobry czy nudny, bo nie był.

ale to nie byli ludzie. A wtedy wiekszość ludzi mieszkała na wsiach. Zresztą jak chcesz wnikac w takie szczegóły to sie zajmij geopolityką a nie krytyką dzieł literackich;)

o tej komedii to podszyw jakiegoś kretyna któremu spodobał sie ten gniot hobbit

nie krytykuje działą literackiego tylko film!!! to jak rezyser i producent i scenarzysta w jednej oobie ...pokazał śródziemie!!!!!!!! przedstawił jako totalne pustkowie bez ludzi , stolica rohanu to jakas kpina. czytałem trylogie w liceum, hobbita juz w podstawówce, pierwsza moja książka fantasy i zajebiscie mis ie hobbit podobal. ale z książek nie tak zapamietalem ten świat. ten przestawiony w filmach wladcy i teraz hobbit to totalne odludzie.

z resztą tego gówna filmem nazwać się nie da tylko nudną bajką dla dzieci

w ogóle nie wiem jakim cudem tyle osób podnieca się hobbitem. gdyby obejrzeli lejdis 2 to zobaczyliby co to prawdziwy film

Gość uuuaaaaa
ale ze co? chcesz upiec he he he ta kac wawa to przy hobbcie arcydzieło :) co za tępa szmata.

Gość uuuaaaaa
I piszemy "zresztą" a nie "z resztą" pustaku. Hobbit był naprawdę dobry. Dziwie się, że żadnej nominacji nie dostał.

albo kac wawa 2 :D xxx nie NY ale tak jak w książce ten swiat byl bardziej żywy, pelniejszy. ten pokazany w w filmach tzn trylogia pierscienia i hobbit to niestety wielkie pustkowie otoczone górami gdzie siedza orki i inne tego typu istoty.... xxx no powiedz mi, czy stolica rohanu nie wygląda kompromitująco?:D:D:D:D

Gość prawictwo pospolite141
nie ogladam takich filmów typu hobbit . efekt motyla lepszy .

matołki nie widzicie ze to podszyw? :o

Gość uuuaaaaa
Efekt motyla? chyba żartujesz? Słabiutki amerykański niby thriller, wiocha, A co do Hobbita - pustkowie to tylko CZĘŚĆ Śródziemia. BYły tam jeszcze ine krainy, całe mnóstwo. Nie wiem czemu akurat na to pustkowie i Rohan się uparłeś.

gobitta nie widziałem, bo szkoda mi tracic czasu na słaby film polecam wam za to efekt motyla , moon , otchłań

obejrzałem efekt motyla tylko dlatego, że kojarzył mi się z ci­pkami :classic_cool: