Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufinka78

dlaczego on to robi?

Polecane posty

Gość mufinka78

Mam do Was pytanie jakie są objawy obsesji na czyimś punkcie? Rozstałam się z moim facetem rok temu, a on mimo to nadal chce utrzymywać ze mną kontakt, wypytuje się mnie o wszystko z kim wychodzę, gdzie wychodzę, za ile będę, chce mieć całkowita kontrolę co się w moim życiu dzieje dlaczego? skoro sam odszedł ode mnie i jak twierdzi nie chce ze mną być na razie, gdy tymczasem jak mówię mu, że umówiłam się na spotkanie to przejawia wszelkie objawy zazdrości. Ostatnio wykryłam, że miałam podczepionego robala pod moje gg co było dla mnie ogromnym szokiem. Dlaczego on to wszystko robi?

Gość AR BUZZ z czekoladą
jego zapytaj

Gość ano właśnie,......
Dziewczyno, po pierwsze poinformuj kogoś bliskiego o fakcie prześladowania przez byłego i oczywiście o fakcie szpiegowania gg. Np. rodziców, rodzeństwo. Im więcej osób będzie wiedziało, tym łatwiej będzie go obarczyć ewentualnymi przykrymi konsekwencjami (np. gdy Cię pobije, zabije itp.). Następnie zerwij z nim kontakt, mówiąc, że nie życzysz sobie kontrolowania. Kolejny krok to policja. Zawiadom o fakcie szpiegowania gg, bo to przestępstwo. Nie chcę Cię straszyć, ale możliwe jest, że facet ma już plan, jak CIę zniszczyć. On już ma obsesję.

Gość mufinka78
do ano właśnie.... nidgy mnie nie uderzył! jest u mnie zablokowany i nie dzwoni nachalnie do mnie, nie wysyła smsów, nie śledzi, wiec nie sądzę, żeby to były aż takie ogromne objawy obsesji...