Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szal h...

Gdzie prawdziwe,wartosciowe kobiety?!

Polecane posty

mokobellle, myślę, że to nie wystarczy:) Po pierwsze dlatego, że może tak być, bo nikt Cię nie chciał:D Nie bierz tego do siebie, staram się wytłumaczyć o co chodzi:) A nawet jeśli byłaś rozchwytywana, a miałaś tylko jednego, nie wystarczy to, by być wartościowym. Ważne jest też, co dla Ciebie liczy się najbardziej. Na którym miejscu jest rodzina, chłopak, przyjaciele, pieniądze, zabawy. Ważne jest, czy nie patrzysz na ludzi z góry, czy nie gardzisz innymi, czy nie jesteś egoistką. I można wymyślać w nieskończonośc pytania, na które odpowiedzi pozwolą ustalić, czy jesteś wartościowa:)

Gość Szal h...
Mokobele tak jesli mialbym brac Cie pob uwage jaka przyszla,powazna partnerke to oczywiscie to bardzo sie liczy i oto cala gra.

Gość mokobellle
Pindzia - niepotrzebnie sie wysilalas, to byla ironia :D Chyba jednak ktos mnie chcial, skoro mam męza :D

chyba ktos mnie chcial skoro mam meza? ot mamy do czynienia ze zjawiskiem,nieszanowania sie kobiety-ktos mnie chcial!

każdy trafi na swojego :) wartościowy znajdzie drugą wartościową , a te nic nie warte też kogoś znajdują w swoim poczuciu wartości :) więc po co się kłócić, każdy ma na kogo zasłużył :) z drugiej strony miłość jest ślepa i albo przyjdzie rozczarowanie, albo nie :)

Gość Nhhhhhf
Szukam juz 30 lat i ani widu ani slychu o takich.

Gość Czerwone_pióro
Zasadniczo to nie jest prawda, ale jeśli jest dziewczyna, która dajmy na to jest religijna i ma pewne zasady, że po ślubie dopiero to ona z kolei jest często przekreślana z powodu odmowy współżycia. Że niby jakaś nienormalna.