Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O żesz ty, orzeszku

Klapsy podczas seksu

Polecane posty

Gość O żesz ty, orzeszku

Czesc dziewczyny, Zakładam ten temat bo tak sobie siedze nudzi mi sie i naszła mnie myśl jak to jest z dawaniem klapsów w tyłek partnerce. Dziewczyny nie koniecznie chce zapytac czy to lubicie tylko co jest w tym takiego podniecajacego co w tedy czujecie, moja partnerka lubi jak podczas bzykanka na pieska dam jej soczystego klapa w tyłek, ale nigdy nie przyszlo mi do głowy zapytac ją czemu ją to podnieca, a ze teraz jest w pracy stad temat na forume. Zapraszam do dyskusji.

Gość ZawszeCiekawaaa
Witam. Ja uwielbiam jak mój partner to robi. Sprawia mi to satysfakcję bo wtedy mam wrażenie że jest "niewyzyty" co sprawia że czuje sie bardziej pożądana.. Mam wrażenie że gdy to robi to naprawdę mnie pragnie.

No ją też chętnie się dowiem co takiego pociagajacego jest w klapsach. Bo o ile dawanie klapsów rozumiem i popieram, to jednak przyjmowanie ich na własny tyłek frajdy mi nie sprawia :P Od zawsze gdy się jakiś element seksualny za moimi plecami odrobinę zagalopuje i ozdobi mój posladek śladem swojej dłoni to mam ochotę odwrócić się i sprezentowac mu taka sama pieczątkę na jego pysku :P Bo właściwie co to za różnica?

Różnica ? Wydaje mi się, że im większy cel tym łatwiej jest w niego trafić :p

Gość urdzia
lubie czuc sie jak niegrzezna suka

Taa?... Chciałbyś się pewnego dnia obudzić z rękoma przywiązanymi do łóżka? :P

Czy Kafe ostatnio coś się pieprzy technicznie, czy tylko ja mam takie wrażenie? Pisze coś, wysyłam, nic się nie pojawia. Odswiezam stronę, liczba wpisów się zwiększa, a nowyc tekstów nie widać. Wysyłam coś znowu, pojawiają ssie oba teksty, albo pojawia się ten pierwszy a nie widać kolejnego. :O Oszalec można.

Nei, przywiązany do łóżka... no zależy przez kogo i w jakich okolicznościach. No i ciekaw jestem tez konsekwencji mojej chwilowej niepoczytalności i oddania władzy :-) A jeśli chodzi o posty, to nie tylko Tobie giną. Forum się sypie.

co prawda w wiekszy cel niby latwiej trafic, ale z drugiej strony , wiekszy cel wymaga dokladniejszego okladania, jak ma byc uczciwie oprazkowany

Czy ja wiem? Dla mnie jest to strasznie podniecające. Uwielbiam klapsy i już, bo lubię jak jestem całkowicie zdominowana, przyjemny jest też lekki "ból". Nie umiem Ci tego inaczej wytłumaczyć.