Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atomówka1

Prezent dla chłoppaka

Polecane posty

Cześć dziewczyny ;) potrzebuje waszej pomocy. Mój chłopak będzie obchodził niedługo 30-ste urodziny i z tej okazji pomyślałam że dam mu 30 prezentów ;) oczywiście budżet jest bardzo ograniczony dlatego chodzi tu o jakieś drobiazgi ;) mam już parę pomysłów no ale parę to za mało bo w końcu chodzi o 30 prezentów :P może wy macie jakieś pomysły ;) PROSZĘ POMÓŻCIE

breloczek do auta, inne akcesoria do auta w stylu : dobra gąbka, płyn do wtryskiwaczy,skrobaczka, odmrażacz na szyby, choinka zapachowa (albo i 2;) ) , pasek, majtki, skarpetki, grzebień, chusteczkę, kapcie, zapalniczka, dezodorant, maszynkę do golenia i akcesoria związane z goleniem: płyn do golenia, po goleniu., wino (akurat Ty też z korzystasz;) ) może jakieś fajne oryginalne piwo (zależy czy lubi alkohol i jaki lubi), może coś za czym przepada i dnia bez tego nie widzi w stylu ulubiona kawa, herbata czy może coś do jedzenia (każdy ma coś co lubi często jeść, lub pić)

Dzięki Puza !!! Pomysł na gadżety samochodowe będzie wykorzystany ;)) reszta Twoich pomysłów chodziła mi już wcześniej po głowie tak więc pewnie też je wykorzystam ;) proszę o więcej podpowiedzi ;)