Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam teraz zrobić...

mój mąż jest gejem.

Polecane posty

Bardzo atrakcyjny facet. Pamiętam taką porą równo 2 lata temu kąpał się i odczytałam wiadomość którą dostał od kolegi, że ślicznie dziś wyglądał, że jest słodki.. był zmieszany powiedział mi że nic na to nie poradzi że tomek jest geje ale że to spoko facet a on wie, że on ma mnie więc w czym problem PRZECIEŻ JA NIE JESTEM GEJEM KOCHANIE. Zapomniałam o tym. Wszystko się układało w łóżku, w życiu nie pomyślałabym. Koleżanka powiedziała mi niedawno, że widziała go jak obściskiwał się w lokalu własnie z tym tomkiem... otworzyłam jego laptopa chociaż nie robiliśmy nigdy takich rzeczy. W historii znalazłam między innymi romzmowy na czacie - pokój gay. Ma też konto na fellow.pl oraz na mixer.pl gdzie jako orientację podał homoseksualista. Najgorsze jest to, że nawet mi tego nie okazywał... Ja nawet nie płaczę. Jestem w szoku. On jeszcze nie wie, że ja wiem...

na myśl, że mógłby spać z facetem....

Gość geja mma
zwal se gruche

Gość no nieciekawie masz
gratuluje :(

nie ma czego gratulować

Gość fdgjd
Moze jest Bi?

Gość szaraczek
Bi czy nie bi ale zdradza, oszukuje wiec na co czekasz?

Gość szaraczek
Bi czy nie bi ale zdradza, oszukuje wiec na co czekasz?

Gość ciesz się -----
przynajmniej nie zrobi dzieciaka na boku jak niektórzy i nie bedzie musiał płacić alimentów...

Gość znam takich
Geje maja dużo, dużo, dużo więcej kontaktów seksualnych (często ryzykownych) niż hetero. W efekcie dużo większe ryzyko chorób wenerycznych. Zrób sobie testy choćby na HIV. Bądź co bądź cię zdradza, tyle że z facetami.

Czekam aż wróci z pracy narazie co więcej mam zrobić??

Gość no i masz babo pkacek
Ot i widać jak kobiety potrafią wszystko spieprzyc. Było sobie szczęśliwe małżeństwo a kobiece wscibstwo właśnie je rozwaliło. A było tak miło... Ładnie tak szpiegować komuś po laptopie i czytać cudzą korespondencję?

Gość Kruselka
Pewnie jest Bi , prawdziwy gej nie sypia z kobietami. Kiedys przeczytalam pare dziwnych artykulow i czesto zdarza sie ze zonaty mazczyzna daje oglosznie na portalach gejowskich.

Gość Kasieka"
Faktycznie to dorabia ci rogi, co za różnica z kim, z kobietą czy z chłopem? Zdrada i tyle. Przeleciał i przeleciały go pewnie dziesiątki - te środowisko jest bardzo jurne. Sprawdź czy nie jesteś zarażona AIDS czy innym swinstwem. W łóżku nie było nic znać że coś z nim nie tak?