Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetproblem1

Kurcze, co robić????????? POMOCY!

Polecane posty

Gość facetproblem1

Dziewczyny, mam problem. Tylko się nie śmiejcie bo to nie taka prosta sprawa! O jakiegoś czasu spotykam w pociągu w wielkopolskim pewną dziewczynę, ja się uśmiecham do niej, a ona do mnie, ona patrzy na mnie ja na nią. Spotykamy się bardzo często, ale tylko przejściowo. Nie zamieniliśmy jeszcze nigdy słowa. Co ja mam w takiej sytuacji zrobić. Zdarza mi się ją spotkać także na mieście i co wtedy? Powiedziałbym jej cześć, ale nie chcę wyjść na idiotę, bo tak na prawdę się zupełnie nie znamy. Pomocy! :D

Gość rolek
ehh fajnie że sie dociebie uśmiecha kobieta . domnie niezabardzo albo smutas jestem albo sie mnie boja albo niewiem co albo no ale wartości siebie już niezaniżam jestem jaki jestem .

Gość facetproblem1
Ty się śmiej, coś we mnie uderzyło gdy zobaczyłem pierwszy raz tą dziewczynę i cały czas myślę o niej, to nie powód do śmiechu.

Gość Osesek8
podchodzisz pytasz która jest godzina ona odpowiada mówisz dziękuję potem mówisz że dojeżdżasz tym pociągiem do (pracy szkoły gdzie tam jedziesz) i często ją widzisz i pytasz czy ona też nim dojeżdża ona ci odpowiada i dalej ciągniesz rozmowę

Gość facetproblem1
Rolek fajnie, że się do mnie uśmiecha, ale zakochałem się w tym uśmiechu i teraz mam problem ;/

Gość facetproblem1
Ok, ale ona wsiada wcześniej i zazwyczaj widzę ją tylko z daleka, więc ciężko podejść do niej :)

Gość Osesek8
to wyceluj gdzie siada i usiądź w pobliżu niej albo koło niej

Gość facetproblem1
Hehe bo to takie proste :D

Gość facetproblem1
A wypada jej powiedzieć zwykłe cześć skoro się tak na prawdę nie znamy? :)

Gość facetproblem1
What?

Gość facetproblem1
Żadnej kobitki potrafiącej odpowiedzieć na pytanie jak by się poczuły w takiej sytuacji tutaj nie ma?

Gość vb12
Mam podobny problem tylko to ja jestem po drugiej stronie a ten facet nic nie robi oprócz ciagłego gapienia sie na mnie. Jest mi przykro z tego powodu.

Gość alemaszproblemlaskaaa
Oj, ja bym się bardzo miło poczuła, gdyby mi taki znajomy-nieznajomy z pociągu powiedział na ulicy 'cześć, znamy się z pociągu, prawda? ' czy cos takiego...zwłaszcza że się do Ciebie uśmiecha ta dziewczyna, to znaczy że się jej podobasz :0

Gość czarnaxxx
podejdź do niej i za poznaj się z nią potem rozmowa sama się rozwinie poproś o numer telefonu jeśli ci poda to znaczy że jest zainteresowana

Gość facetproblem1
Tak jakoś nie potrafię się przełamać gdy ją widzę! "vb12"- a co byś zrobiła, gdyby ten facet ci się nie podobał... też chciałabyś by do ciebie podszedł? "alemaszproblemlaskaaa"- a tego czy jej się podobam to nie wiem, może się ze mnie śmieje? Gdybym wiedział, że choć trochę jej się podobał to chyba nie miałbym problemu z zagadaniem :)