Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agat90

doradzcie jak mam postapic

Polecane posty

Gość agat90

powoli probuje wrocic do mojego bylego, narazie zgodzil sie na spotkanie ,ale bylo to wspolne wyjscie do teatru ,teraz bedzie kolejne spotkanie, jednak nie wiem czy juz mam mu powiedziec o swoich uczuciach,ze bardzo pragne zebysmy wrocili do siebie, czy jeszcze spotkac sie pare razy,zobaczyc na czym stoimy-czy on tez tego pragnie ? czy od razu rozmowa? chyba sie boje odrzucenia dlatego tak pytam , doradzcie prosze!

A moze napiszesz ile czasu byliscie razem, z jakiego powod rozstaliscie sie (kto kogo rzucil), ile czasu minelo od rozstania. Rozumiem, ze to Ty inicjujesz kontakt na nowo. On sie zgadza, to juz jakos korzystnie wrozy, ale szybkie tempo raczej nie jest wskazane.

Gość agat90
bylismy razem pol roku, od rozstania minely 3 tyg rozstanie nastapilo z mojej winy tzn za bardzo go olewalam..nie docenialam, on to wyczul,wiem ze popelnilam blad ,zalezy mi na nim , cos mi odwalilo wczesniej i zalujetego, ale boje sie tak wprost mu o tym powiedziec! ale zgodzil sie juz na drugie spotkanie wiec moze to dobrze wrozy :)