Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimikiLA

WIOSENNA MAMO - ZAJRZYJ :))

Polecane posty

Gość mikimikiLA

właśnie na jednym topiku widziałam Twój wpis i zajrzałam w zdjęcie. Wooooow, ale Ty śliczna jesteś :D Wybacz, a ja myślałam, że jesteś niska, grubiutka, włosy z odrostem do kolan związane w koka (bo brak czasu na umycie włosów :D, blada cera i nie wiem czemu ale rozciągnięta niemiłosiernie, wielka, niebieska flanelowa suknia :D:D a tu laska jak nie wiem :) :D

Gość zretuszowane photoszopem
:), ale fakt przy trojce dzieci ładna dziewczyna, a tak na marginesie nie boisz się tak pokazywac siebie i swoich dzieci?

Gość KRETY? ni....
jak sie ma obstawe 24/24 to sama rozumiesz...:classic_cool: za darmo nikt nie płaci

Gość toz to autoreklama chyba
hmmm...czyzby autoreklama ?????

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja uważam że takie publiczne wystawianie się na pokaz jest niepoważne . Można być ładnym, mieć fajne dzieci ale żeby zaraz musiały wszystkie obce kobiety na forum to oceniać? No....chyba że o to Wiosennej Mamie chodzi.

Gość afryka dzika :)
A mąż wie że jego zdjęcie sobie oglądają na forum? Chyba jestes wyższa? I raczej ogólnie hmm postawna tylko dzieci tak siedzą by to tuszować. Poza tym często pisałaś że mieszkacie w domu a tu się na temacie o spacerówkach wysypałaś,że targasz wózek na 3piętro :D ciekawe czy to jej zdjęcie czy z czyjegoś fb lub nk skopiowane :O

Gość wiosna wiosna wiosna ah to ty
Temat sama o sobie zalozylas??laska jestes to fakt;)

Gość Ja miałam cc bo tak wyszło
To jest tak że jak komuś brakuje poklasku w życiu prawdziwym to szuka go w internecie na forum , na blogach itp... To tak jak moja znajoma która wykasowała sobie konto na nk i mówi do mnie ..."Cholera, czuję się trochę jakby mnie już nie było " :D...To jest choroba naszych czasów.

Gość hehehhehahahqaqa
wooow, podnoszenie swojego ego...no niezle

Gość pani rozmarzona...
Pamiętam Wiosenną z nicku mamani. To było zaraz po urodzeniu Marysi. Dużo przytyła w ciąży i wyglądała nie najlepiej. A teraz rzeczywiście super.

To Wiosenna Mama to MaMani? Pamiętam gadałam z nią 4 lata temu, czasem jak w starych topikach gdzieś spotkałam jej nick to się zastanawiałam co u niej słychać :P