Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to_ja_

pytanie o nadzerke-blagam niech sie ktos odezwie

Polecane posty

Gość to_ja_

mialam wypalanke jakies 2miesiace temu,wszystko bylo ok w czasie zabiegu i po,nie wspolzylam 5tyg(tak jak kazal moj gin)ale gdy zaczelam wspolzyc to po stosunku(nie po kazdym) i w czasie mam krwiste uplawy ktore trzymaja ok4dni,to nic wielkiego poprostu ciemniejszy sluz,nie mowilam o tym mojemu gin ale podczas wizyty kontrolnej i badania tez krew wystapila taka sama ale nic mi na to nie dal,powiedzial ze to przez badanie.jak dlugo sa takie skutki wypalanki?

Gość to_ja_
podnosze

Gość fgg
dlaczego zgodziłas sie na wypalanke? podobno lepszy jest laser, szczegolnie u kobiet ktore jeszcze nie rodziły, ja po laserze nie miałam zadnych dolegliwosci, a co na to twoj lekarz?

Gość to_ja_
ja mam juz dwojke dzieci

Gość to_ja_
nikt nie mial wypalanki?

Gość to_ja_
niech ktos napisze

Gość to_ja_
kurde nikt mi nie pomoze-w google nie moge nic znalezc na te konkretne zagadnienie:(

Gość to_ja_
dziekuje za pomoc ,dobranoc

Gość to_ja_
dzieki za pomoc dobranoc

Gość to my_
Proszę bardzo.

Gość agula8
powinnaś iść do lekarza, po tylu tygodniach wszytsko powinn sie już zagoić. Może cos jeszcze zostało, albo to skutek jakiejś infekcji. Brałas coś po zabiegu? ja jestem teraz po laserze i przez 3 tygodnie mam stosować między innymi lactovaginal i betadie. I też nie współżyć.

Gość elajska
Witam serdecznie! Jestem studentką VI roku medycyny i prowadzę badanie dotyczące świadomości, wiedzy oraz podejścia kobiet do profilaktyki raka szyjki macicy. Stworzyłam ankietę, która znajduje się pod poniższym linkiem: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform? formkey=dFZJdXZBcWtMa0owS2hES1FYcFg3Tmc6MQ Zapraszam do udzielania szczerych i spontanicznych odpowiedzi :)