Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana25-latka

nie wiem co zrobic?

Polecane posty

Gość zalamana25-latka

mam 25 lat, mieszkalam z chlopakiem 6 lat,ale nam sie nie ukladalo, nie wiem czy go kocham czy to tylko przywyczajenie. Bylo zle ale myslalam ze bedzie lepiej. Pol roku temu nawiazalam romans z facetem starszym odemnie o 19 lat. Wkoncu zaznalam przyjemnosc w lozku,spotykamy sie regolarnie kino, kolacja no i lozko ma sie rozumiec. Wyprowadzialam sie do rodzicow, mialam juz dosyc,dusialam sie w tym zwiazku i powiedzialam mu ze chce odpoczac od niego i ze musze przemyslec wszystko. Nie wiem czy go kocham czy to tylko przyzwyczajenie!!Ale nie tesknie, nie czekam na telefon od niego. On wydzwania, obiecuje ze sie wszystko zmieni,ze chce slub,ze kocha mnie na maxa. A ja ciaglr go splawiam ze musze wszystko przemyslec. On nie wiem o moim romansie, nikt nie wie. Nawet rodzice, nie wiem jak im powiedziec, bo przyzwyczaili sie do mojego chlopaka i uwielbiaja go. Nie wiem jak zareagoja ze mam kogos, ze jest prawie 20 lat starszy,i mozna powiedziec ze jest szefem. Moj kochanek chce ze mna byc i zaprosil mnie na wycieczke za 3 tygodnie do egiptu. Ale wtedy bede musialapowiedziec rodzica. Mam 25 lat i wiem ze jest dorosla ale nie wiem czy im poweidziec. Nie wiem czy robie dobrze!!! nie wiem co wybrac,bo pomalu zaczynam sie zakochiwac w nim i mam motyle w brzuchu,a z drugiej strony nie chce mojego bylego zranic i nie chce z nim byc ale tez chce...nie mam pojecia co robic...

no ja tez nie wiem, wiem tylko zes jest kurwiszczalem zeszmaconym i powinno zycie cie skarcic... pozdrawiam cieplutko... Lord Koks :)

Gość gordonflesz
zwykla kurwa jestes

Gość Marcin Supełski
TFU

Gość zalamana25-latka
ja nie polecialam na kase czy cos,bo za wycieczke bede sama za siebie placic. Zwiazek nam sie psul i nie raz plakalam przez niego i bylam nieszczesliwa...

tak tak probujesz sie tlumaczyc przed nami ? czy przed sama soba ? nie mowimy ze jestes dziwka, nie chodzi o kase :) mowimy ze jestes szmatlawcem, kurwa itp a to roznica ;)