Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam ze soba zrobic?

co mam ze soba zrobic?

Polecane posty

Jestem kochanka od pół roku. On mieszka z żona, twierdzi, że żyją źle i cały czas robi kroki ku rozwodowi. Ja nie naciskam, bo wiem, że pewnie sie boi. Nie rozmawiamy o formalnym aspekcie ich związku. Jest nam bardzo dobrze, dogadujemy sie. Teraz, kiedy pisze to na kafe, widzę jak głupio to wygląda. Nie wiem, co robić. Ile czekać?

"Teraz, kiedy pisze to na kafe, widzę jak głupio to wygląda. " lol

Gość lgjldfgj
Nie lepiej poszukać sobie "prostszej miłości". Niestety w prawdziwym życiu nie jest tak jak w brazylijskiej telenoweli "kochają się miłością tak trudną jak z Romeo i Julii, potem on rozwodzi się z żoną i żyją długo i szczęśliwie".

Gość wredniucha10
nie czekaj - on się nie rozwiedzie

Ja wiem, że byłoby lepiej. Rozsądek tak podpowiada. Z drugiej str byłaby to dla mnie dewaluacja. Jest idealnie taki, jako chcialabym, zeby mężczyzna był. Nie byłabym szczęśliwa z kimś innym. Ja raczej nie odejdę, jesli zrobi to on - cóż, zostanie tylko stryczek.

Gość lgjldfgj
Sorry, ale masz nie pokolei.... :O

Gość wredniucha10
"Jest idealnie taki, jako chcialabym, zeby mężczyzna był." żonaty??? dzieciaty??? kłamczuch??? tchórz???

Gość jak to mówią
czekaj tatka latka Dziewczyno daj sobie spokój Życie jest zbyt piękne i cenne aby trwać w zawieszeniu

Gość wredniucha10
"Ja raczej nie odejdę, jesli zrobi to on - cóż, zostanie tylko stryczek." może to i dobre wyjście - nie przynosiłabyś wstydu prawdziwym kobietom

Nie ma dzieci, ona nigdy mie chciała. Chcemy mieć je razem. Cały czas mam nadzieję, że on nie chcę mnie trapic i chce to załatwić bez mojego emocjonalnego udziału.

Gość wredniucha10
skoro nie mają dzieci to on jeśli chce, może odejść w 5 minut - widocznie nie chce i ma w dupie twój emocjonalny udział

Gość Nie no pewnie
Nie czekaj bo i tak nie przyjdzie do ciebie. Skoro jest z żoną to jesteś tylko do seksu.