Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m jak milosc,od 11lat ogladam

Mam dziką obsesję na punkcie serialu M jak miłość- moje życie kręci sie wokół

Polecane posty

tego...poniedzialek i wtorek - najlepszy dzien, ewentalnie sroda powtorki, bohaterowie sa genialni, tzn wszyscy aktorze swietnie graja, ujecia sa swietnie krecone, watki innowacyjne i ciekawe, to jest super produkcja, gdyby m jak milosc lecialo codziennie po 3 godziny to bym ogladala, ale tak rzadko jest :( ale to dobrze, bo jest świetosca dla mnie :(

Gość lgjldfgj
Hehehehehe ty tak na poważnie? :D

Gość fun serialii
Ja też....tyle,że moja obsesja rozciąga się jeszcze na co najmniej kilkanaście takich seriali. Przy niektórych uwielbiam się dotykać.....:classic_cool:

zaczelam ogladac jak bylam w podstawówce, przezywam losy bohaterów, oni rosną ja też, pamietam lukasza jak mial z 7 lat i gral go inny koles, najbardziej przezywalam losy Kingi i Piotra, uwielbiam tą parę, a teraz czasu dużo upłynelo, ale serial nadal wspaniały i najlepszy! kultowy, jak ktoś w serialu coś ma to wszyscy chcą to mieć ;)

Gość kawkakawka22
m jak miłosc to najnudniejsze gówno w historii telewizji, aktorzy są nudni i sztywni, zero ciekawej akcji ani humoru, jeden i ten sam nudny monolog, kurwa takie gówno powinni już skasowac dobrze że jest to tylko w poniedziałki i wtorki ja i tak nie oglądam ale słyszę nieraz jak rodzice oglądają. Kiedyś dawno temu to oglądałam kiedy jeszcze nie było takie nudne

teraz nie jest nudne, jest super i niewiadomo co sie wydarzy ;) moja ulubiona postać żeńska: Agnieszka, Kinga, Mirka moja ulubiona postać męska: Tomek Inne postaci które lubię : Lucek, Barbara,Mateusz, Jego kolega, Piotr od kingi, Marcin, najnudniejsze postaci: Rogowscy - dobrze,że wyjechali nie lubię : Natalki, Ulki, Anny, Ewy, Małgosi, tej malej blondyny, Madzi, Pawła, Aśki

Gość zegda
nie ogladam

Gość allec
Świadczy to o tobie ze jesteś głupia. Seriale typu telenowela są produkowane dla największych idiotów, dla samych nizin intelektualnych. Są tak stworzone, aby odbiór był łatwy, tak aby każdy kretyn zrozumiał o co tu chodzi. Właściwie serial nie ma konkretnego przekazu, typowe lelum polelum, bez konkretnych wartości. Uważam, że oglądanie czegoś takiego to marnotrawstwo czasu i energi elektrycznej. Zapomniałem wspomnieć jeszcze o grze kiepskich, wręcz zwapniałych aktorów - bardzo sztucznej grze.