Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż mnie wyzywa

Mąż mnie wyzywa od najgorszych!!!

Polecane posty

Gość mąż mnie wyzywa

Dlatego że miałam romans, ciągle mi to wypomina... dowiedział sięo tym kilka miesięcy temu i teraz zażądał wyników dna mojego syna. Powiedział mi że jeśli to nie jego syn nie dostane żadnych alimentów i nie chce mnie widzieć. Co powinnam zrobić? Co jeśli po 9 latach wyjdzie że to nie jego dziecko. Ja sama nie wiem kto jest ojcem mojego dziecka. Jakim prawem wyzywa mnie od najgorszych, sam mnie doprowadził do tego romansu, zostałam uwiedziona bo on i ja tylko kłóciliśmy się o pieniądze

Gość buehehehehe
najlepsze co słyszałam... najlepiej obwiniać kogoś nie siebie co nie? może nie był do końca w porządku ale był WIERNY!!!!! Ciekawe czy wiesz wogóle z kim się puściłaś?

Gość Ale o co Ci chodzi,
bo nie rozumiem? Przecież jak nie mąż jest ojcem, to od tego drugiego dostaniesz alimenty i tyle.

Gość buehehehehe
Tylko ona pewnie nie wie kto ma płacić... pewnie nawet nazwiska nie zna... :)

no i co jak sie okaże że nie jego to od tak przestanie kochać i wychowywać?

Gość chetnie porozmawiammmmm
prowo

Gość mąż mnie wyzywa
Mąż mi zapowiedział że jeśli dzieciak nie będzie jego ja i syn będziemy musieli się wyprowadzić. Mój mąż pobił się już od tego momentu nie raz z moimi braćmi, kłócił się z nimi, moim rodzicom wprost powiedział że wychowali córke dziwke i żebym nie liczyła na niego jak dziecko nie będzie jego. Obiecał że zostawi mnie bez grosza przy duszy, jeszcze moja teściowa też nie jest lepsza bo powiedziała że będzie żądać całej sumy wydanej na dziecko. Właśnie boje się najbardziej o dziecko, co będzie z moim synem.

Gość mąż mnie wyzywa
Wyzywa mnie odkąd powiedziałam mu prawde. Problem polega na tym że mąż ma duży dom a ja nie mam kompletnie nic. Pracuje za marne grosze a mąż zapowiedział mi że nie będę miała ani gdzie mieszkać ani żadnych pieniędzy, zależy od tego co wykażą wyniki dna.

Gość tez nie wiem
a kiedy beda wyniki?

Gość oligarson
jak się myślało dupą a nie głową to tak jest

Gość marny twoj argument
ze zostałas uwiedziona z powodu klotni o pieniadze gdybys nie chciała nie zdradziłabys

Gość fajne prowo
lubimy czytac o puszczających się dziwkach 7/10

Gość gość
ja sie nie puscilam dbam o dom syna i meza ale i tak mnie wyzywa bo lubi... jak cos jest nie po jego mysli abo zrobie cos nie tak to lubi sie wyrzywac wlasnie wyzywajac

Gość gość
Jak dziecko urodziło się podczas trwania małżeństwa to jest trudno podważyć bo nikt cię nie zmusi siłą zebyś się stawiła na badania, zrób test tak zeby mąż nie wiedział można przez internet zamówić jak wyjdzie po twojej myśli to możesz dopiero wtedy ulec i zrobić drogą oficjalną. A jak chcesz być uczciwa to wiesz co robić.....

Gość gość Dominika
I jak wyszedł ten test?? Wydaje mi się ze to jego dziecko na twoim miejscu wyprowadzila bym się od niego, zrobiła ten test gdyby okazało się ze to jego dziecko to pokazałabym mu to i po pewnym czasie powinien się starać o ciebie i dziecko

Gość jesteś szmatą

autorko, TY KURWO!!!!