Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaca problem

co robić?

Polecane posty

Gość majaca problem

Witam. Mam problem. Ostatnio zrozumiałam że zależy mi na chłopaku który mnie ma za przyjaciółkę. Nie wiem co mam robić bo on teraz ma inną na oku. Znamy się ok. 3 lata ale wiem że na początku naszej znajomości on coś do mnie nazwijmy to zarywał, a teraz jest za późno ale jednak cały czas nas ciągnie do siebie. Zdarzają się takie dwuznaczne sytuacje miedzy nami, ostatnio nawet chodziliśmy razem za rękę bo byliśmy trochę pijani on podkreślał że to po przyjacielsku ale przecież z przyjacielem nie chodzi się za rękę. Wiem że on nie wie co do mnie czuje przynajmniej tak mówi, a ja nie wiem co robić. Wiele osób nam mówi ze powinniśmy być razem, że pasujemy do siebie itp. Chciała bym być z nim ale nie wiem teraz czy mam jakiekolwiek u niego teraz szanse a jeżeli tak to co zrobić żebyśmy byli razem?

Gość majaca problem
Właśnie boję się. Gdybym miała pewność że on coś do mnie czuje a niestety nie mam, raz jesteśmy ze sobą blisko a raz nie. Między nami nie na takich konkretów. Co robić?

Szanse zawsze jakieś masz. Tylko pamiętaj o kilku rzeczach: - aby sprawdzić czy to uczucie z wzajemnością, trzeba trochę się otworzyć, nie ma innej drogi - jeśli zaczniecie chodzić (seks) to już automatycznie przestajecie być "tylko przyjaciółmi", nie wierz w "friend sex" to jest oszustwo, pamietaj że potem cokolwiek się stanie nie będzie tak samo, ale że nie bedzie tak samo nie oznacza, że będzie gorzej, na pewno będzie inaczej

Gość majaca problem
ale ja z nim rozmawiałam i nic się od niego nie dowiedziałam :( muszę chyba sama podjąć jakieś działania tylko nie jestem pewna już do niczego a teraz jeszcze jest ta tamta :(