Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość & DAREK.,

Co Ona ze mna zrobila,jestem zonaty/bylem rozsadny

Polecane posty

Gość y^^y
która jest ladniejsza ?

Gość 8 DAREK.,
zauroczylem sie nia strasznie,bardzo mnie pociaga ,tchu mi brakuje kiedy ja widze,a kiedy caluje to juz nie wiem co czuje

Gość y^^y
wiesz o tym ,ze robisz straszne swinstwo kobiecie, ktora oddala swoje zycie w twoje rece ?

Gość 8 DAREK.,
zona chyba ladniejsza jest, tzn zgrabniejsza

Gość Drogi darku
Miala racje .Usiadz kiedys spokojnie i popatrz na zone. Zastanow sie co do niej czujesz i pomysl jak ona sie poczuje gdy sie dowie.Odwroc sytacje , ze to ktos kogos kochasz robi Ci to co Ty swojej zonie teraz.

Gość 8 DAREK.,
wiem,zdaje sobie z tego sprawe, i ciezko mi z tym.

Gość 8 DAREK.,
Ja juz nie moge zonie w oczy spojrzec, zerkam kiedy nie widzi

Gość 8 DAREK.,
patrze na nia i jest mi jej zal

Gość y^^y
czyli tamta ma jakis magnatyzn ktory przyciaga . Albo zwyczajnie jestes typem lowcy .Ona cie zauroczyla tym ze ci uciekala .odezwal sie w tobie pierwotny instynkt. wiesz co to oznacza ? ze jestes podatny na tego typu bodzce. musisz uwazac ,bo jestes zdolny do wszystkiego,wystarczy jakis impuls.

Gość 8 DAREK.,
kiedys pomyslalem ze bylo by dobrze gdyby ona tez..jebniety jestem jakis, a za chwile mysle zupelnie inaczej

Gość y^^y
ty nie masz zadnych zasad w zyciu ! jestes nieetyczny i niemoralny.

Gość 8 DAREK.,
chyba nie do wszystkiego,ja nie darze do sexu z nia,choc gdybym nalegal...kto wie, skoro sa pocalunki, chce tego ale cos mnei powstrzymuje

Gość 8 DAREK.,
moze i jestem,nie wiem

Gość y^^y
bez honoru ,bez zasad,bez godnosci.

Gość prawie kochanka ....
normalnie mnie cos trafia jak czytam to wszystko Sama swieta nie jestem Odezwal sie do mnie moj dawny chloppak z lat mlodosci ktory ozenil sie w lipcu a do mnie napisal w listopadzie co tam slychac jak zyje Nie widzielismy sie 6 lat i nie bylo zadnego kontaktu Spotkalismy sie, co dla mnie bylo dziwne on nie chcial wsrod ludzi a dla mnie to chyba nic zlego isc na kawe po tylu latach niewidzenia sie Ale ok Poszlam raz drugi trzeci wszystko po kryjomu w aucie siedzielismy zawsze Zaczelo mni sie wydawac ze czuje do niego bardzo duzo Nie pwiem całowalismy sie , smsy tez byly ALe po chyba 4 spotkaniu ja mysle co ty robisz idiotko??? Zaczelo mnie wkurwiac jak mi pisal ze tylko mnie kocha naprawde tylko ja bede wjego zyciu najwazniejsza jestem jego miloscia I kiedys mu mowie słuchaj nigdy tego nie zrobie z mezczyzna zonatym lub ktory kogos ma i tak zaluje ze doszlo do tych pocalunkow bo mialam straszne wyrzuty sumienia, ale nigdy nie podejme sie takiego kroku zeby sie z Toba przespac Jak zaczal mowic ze pragnie tylko mnie nikogo tak nie chcial ze zaluje ze nie zasypiam razem z nim Wiecie co sranie w banie!!!! Jak na poczatku mowil ze zrobi wszystko by mnie miec i podejmie wlasciwe kroki , to potem juz przestal wspominac o tym tylko caly czas o tym gadal ze musi mnie miec Zerwalam kontakt calkowicie zadnych sms zadnych rozmow nic a nic I zaluje ze sie dalam nabrac tylko na te pocalunki, ale widocznie musialo tak byc zeby nie doszlo do czegos wiecej Wiem jedno nie moglabym spojrzec na siebie w lustrze potem , stawialam sie na miejscu tej jego zony i robilo mi sie niedobrze jak pomyslalam ze do niej tez tak mowi jak do mnie co za hipokryta Sorry zdradzajacy i zdradzajace ale nie ghadajcie tu o milosci bo to nic z miloscia nie ma sopolnego to ze chcesz kogos przeleciec i miec emocje dodatkowe Zero szacunku do siebie i do drugiej osoby To jest jakies chwilowe zauroczenie, moze raz na 100 trafi sie ze rzeczywiscie cos wiekszego ale to i tak jak trafic w totka Nie warto!!!! A faceci sa tacy beznadziejni ze wysmysla najwieksze bzdury zeby was zaciagnac do łóżka, a potem jeszcze zwymyslaja od szmat bo nie dostali tego czego chca Sznujcie sie!!! I nie dajcie im wszystkiego na tacy, Ja po tym bleedzie ciesze sie ze nie doszlo do tego bo bym zyc nie mogla Jestem teraz szczesliwa poznalam wolnego mezczyzne i sie ciesze nim wszedzie!! a nie jakies schadzki zeby nas ktos przypadkiem nie zauwazyl Tak was ciesza takie resztki po zonie mezu??? Dajcie spokoj i zacznijcie zyc!!!!

Gość y^^y
mialam na mysli np to ze gdybysmy zyli w czasach wojny pewnie bylbys konfidentem i zdrajcom ,takim ktory mysli tylko o swoim tylki i idzie tam gdzie mu dobrze. wydymasz ją,to kwestia czasu .

Gość 8 DAREK.,
moze i tak, ale nie zycze takiej sytulacji nikomu

Gość y^^y
*zdrajcą

Gość Drogi darku
Szkoda mi Ciebie Darek ale chocbym sie tu zesrala i probowala wytlumaczyc to i tak nie posluchasz. Ludzie ucza sie na swoich bledach a mniej bolesnie jest na cudzych.

Gość y^^y
nie musisz zyczyc,czy nie zyczyc. czlowiek honoru,czlowiek etyczny z zasadami nigdy nie posunie sie do tego stopia co ty .

Gość 8 DAREK.,
ja jej nie gadam takich bzdur by ja do lozka zaciagnac, zupelnie inna relacja

Gość 8 DAREK.,
y^^y nie musisz mnie az tak obrazac, ludzie posuwaja sie do czegos wiecej

Gość 8 DAREK.,
Drogi darku to pisanie mi tu jakos pomaga choc to babkie forum znalazlem w necie , ale pomaga.

Gość Drogi darku
Wiem Darek ze pomaga . Bo takie troche wyrzygiwanie sie. Polece Ci inne forum jesli chcesz. To bedzie prawdziwy kubelek zimnej baaa!!! lodowatej wody. Zobaczysz wtedy problem i uczucia z tej drugiej strony.

Gość y^^y
przepraszam,nie bylo zamierzeniem cie obrazac. wyrazilam tylko swoje zdanie .taki obraz ciebie mam.

Gość y^^y
jestem głosem twojego rozsadku,kttory zgubiles :)

Gość ruda na maxa
jestem tą "żoną" mój maż zadurzył sie w jakieś koleżance w pracy wiadomo ja z malutkim dzieckiem na wychowaczym on brylował w pracy..., na poczatku nie zorientowałam się, że tak jak co niektórzy tutaj panowie zauroczeniu są koleżanka z pracy, ale zona jednak wyczuwa ja tez wyczułam no i sie zaczeło juz bez ukrywania jak to tamta cudowna, piekna, pachnaca z pasjami (a ja cóz świetnie zapowiadający się doktorat z chemi musiał poczekać bo dziecko) moja uroda rudzielec z krwi i kości tamta brunetka (wpadłam w kompleky ze jestem głupia i brzydka) ale nic to zacisnełam zęby wróciłam do pracy, zrobiła się niezalezna, rozppoczełam kariere naukową, dziwne ale faceci do mnie lgneli, młodsi, na konferencjach nie mogłam sie opędzić od róznych takich co to na jedna noc to, moje poczucie wartości wzrosło nie zdradziłam, bo to własnie takie łachudry jak mój maż i ta jego koleżaneczka, z tamta sie tez rozprawiłam zdobyłam namiar zawdzowniłam tama suka myslała ze jestem jakąś przestraszoną dziewoją zdiwiła się wygarnełam ze sie pobeczała po dóch dniach zwolniła sie z pracy, mąż wrócił na kolanach ale już zhardziałałam, mam zadrę w sercu i nigdy mu tego nie wybaczę zycze Wam gnojom jak najgorzej, hiva i raka buhahahahahahahahah

Gość ruda na maxa
tak to sie ko0ńczy wrócicie do swoich żon na kolanach gnoje, możecie wzdychać i marzyć kopną was te suki w dupe po co im takie uzywane kutasy buhhahahahahahahah

Gość ruda na maxa
a Ty darek głowny autr topiku jestes potwornym mieczakiem bez kregosłupa zona powinna ci takiego kopa zasadzić zebys długo szukał lekarza od wyciagania butów z dupy

Gość ruda na maxa
a mój teraz za mna lata ale mam go w dupie słuzy mi jedynie do przynoszenia kasy