Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka5555

Poznany facet na imprezie

Polecane posty

Pisałam już o tym na innym forum, ale tu napisze trochę inaczej, może czegoś sie dowiem. Poznałam chłopaka w sylwestra on ma 23 lata, ja 19. Spalismy razem, ale do niczego nie doszło, jak już mało brakowało to powiedział, że "lepiej tego nie robic", całowalismy się tylko, dotykał mnie. Od tamtej pory pare razy się spotkaliśmy, ale jedyne na co moge liczyć to zwykły buziak w usta, nic więcej. Czy jemu na mnie zaczęło zależeć ? Nie wykorzystał sytuacji bo był pijany, albo stwierdził, że nie chce tej znajomości zaczynać w ten sposób ? Co myslicie.. ? kilka spotkań, a On mnie nawet nie pocałował :o

typowe podejscie typowych bab.. chcial mnie przeleciec ale sie opieralam a teraz juz nie chce sie opierac ale juz nie chce mnie przeleciec.. prosze o pomoc... tak zle i tak zle

Nie nie. Była taka sytuacja, że wszyscy poszli już spać i my też się połozyliśmy, było miło, zaczął mnie dotykać, ale jak ja probowalam jego to mowil ze lepiej nie i w koncu do niczego nie doszlo, spotykamy sie normalnie ale nawet mnie nie pocalowal od tamtej pory, tylko buziaki... i z jednej strony wiem ze nie chcial mnie tylko przeleciec, ale z drugiej strony nie wiem czy zaangazowal sie ? bo spotykamy się, ale bardziej jak znajomi... niby mnie nie olal bo sie ze mna spotyka ale nie widze tego zeby mialo byc cos wiecej miedzy nami.. i nie chodzi mi tu o seks

Wlaśnie nie wiem... Bo wtedy w łózku próbowałam go dotykać itd, ale on nie chciał. Wtedy pomyślałam sobie, że po prostu może ma jakieś zasady, że nie robi tego na pierwszym spotkaniu, albo że za dużo wypił i nie da rady (bo czasem tak bywa) ... Nie wiem tylko o co teraz chodzi, czy chce czegoś więcej czy traktuje mnie jak koleżankę. Skoro nawet mnie nie pocałuje.. ? :o

moze jest wstydliwy ? powiedz mu wprost ze chce ci sie ruchac i jestes juz na to wpelni gotowa i nie musi robic podchodow :D

Seks to jedna sprawa, z tym to moge poczekac akurat, mnie bardziej zastanawia czego On chce, czy zwykłej znajomiści czy czegos więcej ? opznał mnie w sylwestra i od tamtej pory się ze mna umawia, więc pewnie nie bez powodu ? ale z drugiej strony nawet mnie nie pocałował...

Wtedy sie całowalismy normalnie, prawie całą noc, fakt faktem wypił trochę.. ale wytrzeźwiał i sie ze mna umawia, tyle że na prawde buziak i nic więcej... nie rozumiem :(

Gość Jagja.
Myślę że kogoś ma albo kocha jeszcze,a z tobą nie jest pewien czy coś zaczynać,nie angażuj się za bardzo,czekaj aż cię bardziej pozna ,na jego ruch,krótko się znacie i możesz go przestraszyć

Gość fkljfskf
załatwo poszło na poczatku... przemyslał sytuacje mózgiem a nie qtasem... otrzeźwiał... stwierdził ze niechce puszczalskiej panny bo skoro dobierała mu sie do rozporka w dniu poznania to żony z tego nie bedzie :D

Gdyby tak myślał, to by sie ze mną nie spotykał chyba co ? A wtedy ja byłam bardzo pijana, rano go przeprosiłam że tak nalegałam bo moralniak mi sie właczył, a On mnie wtedy przytulił i było ok.. kurde nie wiem.. z jednej strony może macie rację ale z drugiej po co się ze mną spotyka?

Gość Jagja.
Poza tym może cię teraz oceniać,czy naprawdę chciałaś od razu iść z nim do łóżka,czy to wpływ alkoholu itp.,bo to nie najlepiej o tobie świadczy,więc na razie trzymaj dystans

Gość Jagja.
Poza tym może cię teraz oceniać,czy naprawdę chciałaś od razu iść z nim do łóżka,czy to wpływ alkoholu itp.,bo to nie najlepiej o tobie świadczy,więc na razie trzymaj dystans

Nie wiem :( Póki co trzymam dystans, ale ciągle zastanawiam sie czy wgl jest szansa na to żeby cos z tego bylo. Nie wiem

Gość fkljfskf
moze chce miec za kolezanke tylko jest przyjacielski poprostu... ale wiązac sie z tobą nie chce... moze liczytez na jakis sexik gdy sie bardziej poznacie ale nic wiecej

Gość Jagja.
Cierpliwości!daj mu się poznać z dobrej strony i nie próbuj przyśpieszać bo schrzanisz,narazie to tylko parę dni,daj mu jeszcze kilka tygodni i się okaże,to musi być jego decyzja

Gość Jagja.
Cierpliwości!daj mu się poznać z dobrej strony i nie próbuj przyśpieszać bo schrzanisz,narazie to tylko parę dni,daj mu jeszcze kilka tygodni i się okaże,to musi być jego decyzja

Jagja taki mam plan :) ale ta nie pewnosc ehhh jak sie okaze ze chce tylko kolezanke a ja sie zaanazuje to co wtedy ? :(

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
prawdziwy dramat. łączę się z tobą w bólu :D może nie był ciekawy jak to jest z pustakiem a może nie chciał mieć małych pustaków :D a może jeszcze coś innego też masz problem.

'znowu 19 osob pisze..,,, ' moglabym tak stwierdzic, gdyby po tym sywlku mnie olal, ale dzwoni i pisze, chce sie spotykac... dlatego nie rozumiem. nie chodzi mi o to czemu nie chcial seksu.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
chyba prosciej jego zapytać a nie przypadkowe osoby ? szukasz jasnowidza ? skoro nie uciekł to pytaj jego proscej,szybciej i skuteczniej. powiedz mu że martwi Cię to że nie przeleciał cię na imprezie jak zwykli to robić inni :D:D:D bo skoro tak Cię to dziwi to pewnie tak było.

Nie, byłam z chłopakiem kilka lat, rozstałam sie z nim 2 miesiace przed sylwestrem, pierwszy raz sie tak nawaliłam... to byla pierwsza taka sytuacja w moim zyciu i pisze po raz kolejny, ze NIE CHODZI MI O SEKS ! tylko o to, ze wtedy on mnie calowal itd, teraz chce sie ze mna spotykac ale ani mnie nie pocaluje ani nic... boje sie jego zapytac, bo zobaczy ze ja sie za bardzo angazuje albo cos i mi ucieknie :( a to na prawde fajny chlopak

Nie przejmuje sie tym seksem wgl.. wiem że na to mozna czekac, nie spieszy mi sie z tym ... chodzi mi tylko o to ze on teraz traktuje mnie jak kolezanke, niby sie spotykamy ale ani nie przytuli ani nie pocaluje.. jedynie na przywitanie i pozegnanie buziak, nic wiecej... a zaczne mu gadac o tym ze nie wiem czego on oczekuje to ucieknie... bo fakt znamy sie 12 dni, ale widzielismy sie juz kilka razy i nie wiem czy zaangazowal sie czy jestem jego kolezanka.. ?