Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szacher macher

jestem w opalach

Polecane posty

Gość szacher macher

wiem ze to nie uczciwe ale nawazylam se piwa mam okrurnie chytrego ojca pare i miesiecy temu bardzo potrzebowalam kasy oczywiscie mi nie porzyczyl wiec przelałam na swoje konto z jego konta firmowego ok 6stowek i kilka razy doladowalam telefon a teraz on potrzebuje wyciag z banku sprzed paru miesiecy bo dzwonili ze nie zapłacil raty a zapłacil i chce to udowodnic niestety z kompa nie da sie wydrukowac i musi isc do banku i chyba bedzie draka.... Jest szansa zeby za okazaniem upowaznienia pani z banku wydala mi ojca wyciag?

Gość niech no się on doliczy kasy
jak masz upoważnienie, to powinna ci wydać, próbuj.

Gość Ni KITA Chrószczph
a masz upoważnienie w tym banku?

Gość szacher macher
mam takie na kartce napisane przez niego bo mu sie nie chce do banku isc do konta nie mam upowaznienia wiec czuje ze bedzie musiał sie pofatygowac juz tego wiecej nie zrobie zaluje ale bylam zdrsperowana poza tym to sie nie doliczy bo ma duzo kasy ale na tym jeb...nym wyciagu bedzie czarno na bialym choc pewna nie jestem czy to akurat w tym okresie bylo

Gość szacher macher
napisze ktos????:(

Gość ale czemu nie da się wydrukowa
ć? nie masz opcji wycciągu z potwierdzeniami???

aha i jeszcze napisze Ci na pocieszenie, że mi w pko tym z zubrem wydali wyciągi firmowe na upoważnienie napisane ręcznie przez szefa z pieczątką firmy- podał mój nr dowodu adres. więc spoko. Piewr iudz spróbuj a potem sie zastanawiaj i strachaj na zapas.

a i tez nie miałam upowznienia do konta, tylko jednorazowo do odebrania wyciągów i to tez starych bo z 2009 r a był 2011/ więc wyluzuj. I powiedz ze potzrebujesz w sumei tylko potwierdzenie tego przelewu, jak bedziesz znac date i kwote i nazwe odbiorcy a oni mogą wydrukowac takie coś to moze sie uda. Tylko badz miła dla Pani lub Pana w banku.